Demi Lovato je panseksualka


Ona je ispričala da odrasla u konzervativnoj hrišćanskoj porodici, zbog čega je oduvek imala problema da prihvati sopstvenu seksualnost.

Demi Lovato je rešila da nam otkrije baš sve o sebi: otkako je pod menadžerskom palicom Scootera Brauna, pevačica se na sve načine trudi da ostane relevantna.

Gostujući u podkastu Joa Rogana, 27-godišnja pevačica sada je otkrila da je panseksualka. Panseksualne osobe privlače sve vrste ljudi, bez obzira na rod, pol, predstavljanje

Ona je ispričala da odrasla u konzervativnoj hrišćanskoj porodici, zbog čega je oduvek imala problema da prihvati sopstvenu seksualnost.

„U ovom trenutku želim da usvojim dete. Ne znam da li ću biti sa muškarcem, pa ne mogu da zamislim da sam turdna,“ rekla je.

ČITAJTE:  Rok Hadson: Apolon starog Holivuda

„U ovom trenutku moja seksualnost je fluidna, a zbog toga sam dugo bila veoma zatvorena,“ nastavila je.

Na pitanja novinara da li to znači da se identifikuje kao panseksualna osoba, odgovorila je: „Da, panseksualna sam. Sve volim, zaista.“

Pre nešto više od godinu dana, Demi je ispričala da je biseksualka i da je to otkrila roditeljima.

„Još uvek otkrivam svoju seksualnost“, rekla je Demi. „Roditeljima nisam zvanično rekla da ću možda završiti sa ženom sve do 2017. godine. Taj trenutak je bio emotivan, ali i lep. Podržali su me,“ objasnila je.

Izvor: TeenStar


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.