Dečko Nejmarove majke ranije bio u vezi sa muškarcima


Majka jednog od najpoznatijih svetskih fudbalera Nejmara, Nadin Gonsalves, putem društvenih mreža pohvalila se sa novim dečkom koji je 30 godina mlađi od nje.

Njen sin Nejmar podržao je majku u ovoj vezi, te joj kratko ispod fotografije porucio: “Budi sretna, mama. Volim te” i izazvao oduševljenje više od 35.000 pratitelja na društvenoj mreži.

Tiago, koji je šest godina mlađi od Nejmara, zaintrigirao je britanske medije, koji su istražili njegovu prošlost. Saznali da je Ramos bio u vezi sa nekoliko imućnih muškaraca, među kojima je bio sa poznatim kuvarom.

Britanski mediji tvrde kako je Tiago bio i s brazilskim glumcem Karlinhosom Maiaom te bogatim biznismenom Irinaldom Oliverom. Dodaju da je Oliver potvrdio da su bili u vezi godinu dana.

“Znao sam da viđa i žene, ali nikad ga nisam video sa nekom”, rekao je biznismen. Istakao je kako je Tiago živeo raskošno, kao princ dok je bio u vezi s njim.

Inače, Tijago ima 22 godine, živi u Brazilu, nekada se bavio fudbalom, a sada je – gejmer. Veoma je aktivan na društvenim mrežama, gde često objavljuje polunage fotografije, u prvi plan ističući svoje mišiće i izvajano telo.

Izvor: Blic


ČITAJTE:  Bosanac uhapšen nakon što ga je gej sin optužio za prisilnu ženidbu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.