Brojob – novi seks trend


Seksualnost nekada nije crno-bela, a realnost ukazuje na to da postoje muškarci i žene koje privlače oba pola – i muškarci i žene.

Seksualno iskustvo sa muškarcem nemaju samo gej ili biseksualni muškarci, već su i neki strejt muškarci spremni na seks sa muškrcem s vremena na vreme. Tada stupa na scenu brojob, sličan blowjob-u samo što ovde muškarca oralno ne zadovoljava žena već muškarac, a ono što ovakav oralni seks razlikuje od oralnog seksa gej para je ta što je jedan od učesnika strejt.

Mnogi gej muškarci reći će vam da su imali seks sa strejt muškarcima koji nisu hteli da se za to sazna. Radoznalost je uvek dobra jer tako možete da upoznate i sebe i druge i doživite neko novo iskustvo.

ČITAJTE:  Premijer Britanije odbio da se izvini zbog transfobije

Muškarci mogu mnogo bolje oralno da zadovolje muškarca jer znaju šta oni najviše vole. Postoje i gej muškarci, ali i oni strejt koji ne vole oralni seks, kao što ga ni neke žene ne vole. Muškarci se nikada ne ohrabruju da istražuju svoju seksualnost dok je to kod žena drugačije. Samo mali znak da ste zainteresovani za muškarca i BUM, vi ste odmah gej!

Za sve je zdravo da istražuju svoju seksualnost jer ćete tako shvatiti šta vas najviše uzbuđuje ili ne. Strejt muškarci lažu jedni druge o tome koliko je ovako nešto moguće, jer je uvek moguće da vas neko uhvati spuštenih pantalona sa muškarcem. Ovaj element opasnosti može da poveća uzbuđenje, a stvari imaju lepši ukus kada su zabranjene.

ČITAJTE:  Gej par iz Italije oduševljen Srbijom

Neki misle da je skidanje i boravak bez odeće u društvu muškaraca dobar način da se sa njima povežete, piše Metro. Upoređivanje veličine penisa i pokazivanje muškosti uzbuđuje neke muškarce.

BRO aplikacija je namenjena strejt muškarcima koji nisu gej, ali žele da pronađu nekog gej partnera kako bi sa njim imali oralni seks i veoma je popularna među muškarcima.

Muškarci su poznati po tome da veoma dobro i lako razdvajaju seks od emocija i svega ostalog. Oni mogu da uživaju u seksu i da to za njih ne znači ništa. Seks je samo seks i to je to kada je reč o brojob-u i on im uopšte ne ugrožava seksualnost.

Izvor: Telegraf

ČITAJTE:  Na aukciji stvari Eltona Džona

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.