Brajan Ostin Grin kako je biti roditelj gej deteta


Poznati glumacBrajan Ostin Grin (50) izjavio je nedavno u podkastu Lensa Bansa “Frosted Tips” da je zbog sina Kasijusa Lija Marsila – Grina (21) promenio svoj način razmišljanja. Pričao je o tome iz ugla roditelja, i uputio važne poruke zbog čega mu je voditelj čestitao.

Brajan, poznat po ulozi u seriji “Beverli Hils” kao i po braku sa Megan Foks, sa kojom je dobio tri sina, rekao je da je često pričao sa svojim sinom kako bi “razumeo stvari koje su mu se činile tako drugačijim”, a onda je shvatio da previše razmišlja. “Razgovarao bih sa Kasom i zaista sam želeo da razumem stvari koje su mi izgledale tako drugačije. I onda shvatite: ‘Oh, ovo uopšte nije drugačije’. To je samo vaš izbor partnera”, rekao je glumac.

ČITAJTE:  Preminuo kanadski atletičar i svetski šampion Šon Barber

Brajan je želeo da nešto poruči ostalima kako bi pokazao koliko se seksualna orijentacija njegovog sina uopšte ne razlikuje od ostalih: “I to je ono što sam pokušavao da kažem drugima – to ne utiče na vas. Zašto toliko obraćaš pažnju? I zašto pokušavaš da maltertiraš svoje emocije i mišljenje o onome što te doslovno ne dotiče?”.

Voditelj je pohvalio glumca zbog otvorenog načina razmišljanja, pa je poručio da je njegov sin srećan što je odrastao u takvoj porodici jer mnoga druga deca nemaju takvo razumevanje najbližih. “Čak i ako ih roditelji prihvataju, postoji mnogo trenutaka kada dete i dalje zna da se oni i dalje ne slažu s tim”, rekao je Lens koji je homoseksualne orijentacije.

ČITAJTE:  Dženifer Kulidž se zahvalila "zlim gejevima koji su pokušali da je ubiju"

Grin rekao je da je odgajanje Kasijusa bilo fascinantno, jer je to iskustvo za njega bilo “nepoznato područje”. “Mislim da se mnogi ljudi boje nepoznatog, dok se ja ne bojim. Meni je to intrigantno. I želim da učim o tome”, poručio je.

Glumacsa bivšom suprugom Megan Foks ima trojicu sinova Nou (10), Bodija (9) i Džurnija (6), koji se deklarišu kao rodno neutralni. A Megan je bila na udaru kritika da “primorava sinove da se oblače kao devojčice”.

Bivša supruga ga optužila da nije brinuo o sinu

Godinu i po dana pre ovog gostovanja, Ostina njegova bivša supruga Vanesa, optužila ga je da nije brinuo o njihovom sinu. Glumica Vanesa Marsil (54) objavila je tada video u kojem je poručila: “Nismo i nismo oboje bili roditelji. Sama sam odgajila sina”.

ČITAJTE:  Elton Džon postao EGOT

Izvor: Mondo


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.