Bela Torn nastavlja da šokira

Bela Torn je bila “Diznijeva” zvezda, da bi danas izrasla u krajnje problematičnu tinejdžersku zvezdu. Njen poslednji “ispad”, dlakave noge odlučila je da predstavi javnosti.

Dlakave noge su njen najmanji problem, a Bela u poslednje vreme stalno šokira javnost, svojim izgledom i ponašanjem. Nedavno je “uhvaćena” u večernjem izlasku u Los Anđelesu, u potpuno providnoj majici kroz koju se jasno vidi njen pirsing na bradavici.

Takođe, šuškalo se i da je u vezi sa Skotom Disikom, bivšim partnerom Kortni Kardašian, poznatop po divljim žurkama, ljubavi prema alkoholu, seksu i lepim ženama, što je i bio razlog raskida sa Kortni sa kojom ima troje dece.

Glasine o njihovoj vezi potvrđene su kada je par zajedno stigao u na filmski festival u Kan gde su uhvaćeni da razmenjuju dodire i poljupce.

Ipak, čini se da njihova veza nije bila dugog veka- ona se vratil au Ameriku, a on je nastavio da se zabavlja.

A od svog prvog pojavljivanja na TV, kao devojčica u Diznijevoj seriji “Shake It Up” Bela je prošla pravu transformaciju.

Osim što su joj u poslednje dve godine grudi vidno narasle, izmenila je sve boje kose, povećala je usne, probušila nekoliko pirsinga i definitivno više nije ona slatka, mala, riđa devojčica.

Izvor: B92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.