Autovao se glumac iz serije Dr Haus


Kal Pen, američki glumac indisjkog porekla, koga znamo kao jednog od kolega genijalnog doktora Hausa je otkrio je da je gej. Već 11 godina je sa istim partnerom u vezi i planiraju venčanje, a još nekoliko detalja iz svog prvatnog života izneo je u poslednjem intervjuu.

Kada ste već rekli svojim indijskim roditeljima kao i celoj južnoazijskoj zajednici da nameravate da budete glumac, svaki razgovor koji dođe posle toga je veoma lak. Njihov odgovor je samo bio ”aha, ok.“ Osećao sam veliku podršku od svih – rekao je Pen za People Magazine.

Pen je široj javnosti postao popularan po stonerskoj komedija Harold i Kumar, gde su on i njegov naduvani drugar upadali u razne avanture koje pod uticajem marihuane su bile smešnije i neverovatnije.

ČITAJTE:  Elen Dedženeres: "Stara sam, gej i zla"

Nakon ovog serijala, kao i serije o popularnom doktoru, postao je najpopularniji glumac indijskog porekla. Međutim, tu je stao, i sporadčino se nalazio u glumačkim ulogama, s obzirom da se prihvatio državni posao, odnosno zaposlio se u administraciji tadašnjeg američkog predsednika Baraka Obame.

Za sebe kaže da je relativno kasno otkrio da je homoseksualac, barem u poređenju sa drugim ljudima, mada u tim situacijama ne postoji neko određeno vremensko pravilo.

Kal Pen je još ispričao kako, kao i cela njegova porodica, i njegovom vereniku je stalo do privatnosti. Međutim otkrio je u intervjuu kako je izgledao njihov prvi dejt. Džoš se pojavio kod njega sa gajbom piva i želeo je da gleda Nascar trke. Kala to uopšte nije zanimalo i pomislio je kako od ovog nema ništa, i kako je osuđeno na propast. Malo po malo, sad Džoš i Kal svakog vikenda već deset godina gledaju trke zajedno. Ljubav se desila tu negde usput.

ČITAJTE:  Ijan Mekelen pao sa scene, hitno prebačen u bolnicu

Izvor: Noizz.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.