Autovala se glumica Uvoda u anatomiju i Super devojke


Li Čajler je otkrila da može “lakše da diše” otkako je otkrila svoju pravu seksualnost

Američka glumica, pevačica i model Čajler Li (38) koja se proslavila kao Leksi Grej u seriji “Uvod u anatomiju” od 2007 do 2012. godine, je posle 18 godina braka i troje dece, svoju pravu seksualnost otkrila u javnosti i priznala da je lezbijka.

38-godišnja glumica je otkrila da sada može lakše da diše otkako je “izašla iz ormara” i da se mnogo bolje oseća.

Kajler koja je od 2002. godine udata za američkog glumca Nejtana Vesta (41) i sa njim ima troje dece, je konačno uspela da otkrije svoje seksualno opredeljenje, iako su fanovi već šuškali da sumnjaju da je “strejt”.

Govoreći o svom braku rekla je da je to bio dug i usamljen put za njih dvoje, ali je dodala:

– Od srca mogu reći da, posle svih ovih godina, on i ja još uvek otkrivamo dubine sebe i jedno drugog, ali tokom celog putovanja naučili smo da se ponosimo time ko smo i jedno drugim, bez obzira na cenu – rekla je glumica.

Ona je objavila emotivnu poruku na Instagram Storiju i napisala:

– Ćao prijatelji. Danas sam imala ogroman izliv ljubavi i podrške kako bih uspela da priznam da volim sebe kao osobu kakva zapravo jesam – započela je glumica.

– Jednom kada se suočimo sa stvarnim sobom, bolje ćemo videti svet oko nas, kao i kako možemo izvršiti pozitivnu i trajnu promenu u cilju jednakosti i ljubavi – dodala je ona.

– Zahvalna sam što vidim jasnije, dišem malo lakše i ponosna sam što sam doprinela svemu u šta verujem iskrenim, otvorenim srcem. Šaljem vam ljubav svima – zaključila je glumica.

ČITAJTE:  Izložba Pol Gotjea „Love is Love“ stiže u Muzej savremene umetnosti?

Izvor: Telegraf.rs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.