Zvezda serije “100” o LGBT romansi


Fanovi futurističko-apokaliptične serije “100” obradovali su se kada su videli da su se likovi Nejtan Miler i Erik Džekson konačno poljubili i da je nova romansa u igri.

Glumac Džerod Džozef (Miler) nagovestio je da će u sledećim epizodama gledaoci moći da vide mekšu stranu njegovog lika, kao i da je blisko prijateljstvo koje ima sa Sašinom Sahelom (Džekson) van ekrana igralo ključnu ulogu u tome da njihove prisne scene budu “autentične”.

“Postoji iskrena briga i ljubav između nas dvojice koja se prenela na ekran, pa sam pokušao da iskoristim to i dam Mileru mekoću i javnu ranjivost koju pre toga nismo imali priliku da vidimo. U protekle dve sezone, Sašin i ja smo postali vrlo bliski i najbolji prijatelji i u pravom životu. Nikada nisam radio sa nekim sa kim sam postao tako blizak kao sa njim, pa su scenaristi možda to videli i pomislili: ‘Ovo deluje prirodno, logično je da ih smuvamo'”, rekao je glumac za “Digital Spy”.

ČITAJTE:  “Srpsko nacionalno biće i druge priče” u knjižarama

On je dodao da je oduševljen reakcijama fanova na njegovog lika, kao i da oseća veliku odgovornost što glumi LGBT lika u seriji koja ima veliku gledanost.

“Najviše sam ponosan na to što je ovaj momak kul, jak i ne izvinjava se ni za šta.”

Izvor: Mondo


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.