Vilou Smit: Volim muškarce i žene podjednako


Mlada i talentovana pevačica Vilou Smit otvoreno je govorila o svojim seksuanim interesovanjima, prilikom iskrenog razgovora sa svojom majkom Džejdom Pinket Smit. One su pričale o poliamoriji i seksu utroje.

Vilou je otvorila svoju dušu i priznala da je otvorena za seks i vezu utroje, zbog toga što je podjednako privlače i podjednako voli i muškarce i žene.

Osamnaestogodišnja ćerka Vila i Džejde Smit otkrila je svoje interesovanje da bude u takvoj, tzv. poliamoričnoj, vezi između tri osobe.

One je, tokom razgovora u emisiji “Unconventional Relationships”, koji je uživo prenošen na Fejsbuku, rekla:

„Volim muškarce i žene podjednako, tako da bih definitivno želela jednog muškarca i jednu ženu u svom životu. Osećam kao da mogu da budem ’viševerna’ sa dve osobe. Ja nisam osoba koja konstantno traži nova seksualna iskustva.“

ČITAJTE:  Kristen Stjuart o Sumraku: "To je tako gej film"

„Mnogo se fokusiram na emocionalnu vezu i ukoliko bih pronašla i muškarca i ženu sa kojima bih ostvarila romantičnu i seksualnu vezu, ne bih imala potrebu da tražim dalje nešto više. To bi me ispunilo.“

Porodici se, prilikom snimanja, pridružio i tročlani par koji se sastojao od muškarca i dve žene. Džejda je prethodno rekla da je želja njene ćerke bila da oni budu gosti.

Vilou je prvobitno taj par, koji je privukao njenu pažnju, zapratila na Instagramu i tako je sve počelo. To je bio okidač za početak njenog interesovanja o poliamoriji.

Njena majka je potom izjavila da je i ona isprobala seks u troje, ali da se jednostavno tu nije pronašla i da je to nije ispunilo. Ipak misli da je drugačije ukoliko bi bila zaljubljena u neke dve osobe, što predstavlja viši nivo.

ČITAJTE:  Guverner Ohaja stavio veto na zakon o zabrani promene pola

Na pitanje šta bi radila ukoliko njena ćerka zaista uđe u poliamorijsku vezu, Džejdom Smit je odgovorila:

„Ona ima samo 18 godina, ko zna šta će da se desi u njenoj glavi.“

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.