Vejlon Smiters iz Simpsonovih ima dečka milijardera


Vejlon Smiters, gej lik iz serije Simpsonovi, našao je i prvog dečka – milijardera, pet godina pošto je priznao svoju seksualnu orijentaciju posle decenija spekulacija.

Smiters, jedan od najdugovečnijih likova u popularnoj animiranoj seriji, predstaviće svog dečka, modnog mogula Majkla De Grafa u epizodi koja će biti emitovana 21. novembra na Foksu, prenosi Njujork Post.

Smiters, kome glas pozajmljuje Heri Širer, je personalni asistent gospodina Bernsa i 2016. je priznao da he homoseksualac.

“Smiters pronalazi pravu ljubav u vidu poznatog modnog dijaznera, ali da li će ova nova veza uništiti Springfild?!, navodi se u sinopsisu epizode.

Epizodu je napisao dugogodišnji scenarista serije Rob LaZebnik sa svojim sinom Džonijem koga je Smitersova priča inspirisala da otkrije da je i on homoseksualac.

ČITAJTE:  Emi nagrade: Dreg kraljica je ukrala šou

Najava epizode i emotivne veze Smitersa i De Grada izazvala je pomešane komentare na društvenim mrežama. Dok su jedni pozdravljali vest što je Smiters konačno našao ljubav, drugi nisu bili impresionirani i misle da je čitava ta priča “traćenje sadržaja”.

“Da li je to zaista potrebno? Znamo da je Smiters gej, zašto celu epizodu posvetiti tome”, jedan je od komentara.

Bilo je i onih koji smatraju da su producenti ultra popularne serije popustili pod pritiskom politički korektne ekipe i veštački napravili priču.

Bilo je ipak i onih koji su sa oduševljenjem pozdravili najavu Smitersove ljubavne priče i ocenili da je bilo krajnje vreme da se i taj lik “omrsi”.

ČITAJTE:  Dženifer Kulidž se zahvalila "zlim gejevima koji su pokušali da je ubiju"

Smitersova afera usledila je nakon što je DC saopštio da je njihov novi Supermen biseksualac. Naime, novoj epizodi stripa o najpoznatijem svetskom superheroju sin Klarka Kenta i Lois Lejn zaljubljuje se u Nakamuru, svog najboljeg druga.

Izvor: Kurir


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.