Unuk Čarlija Čaplina na modnoj pisti


Do skoro, 23-godišnjeg Kevina interesovale su uglavnom finansije. Međutim, samo šest meseci nakon što ga je sestra Kira upoznala sa modnim magovima – dvojcem Dolče i Gabana, unuk Čarlija Čaplina našao se na modnoj pisti!


Zgodnog unuka filmskog velikana lično su tražili Domeniko Dolče i Stefano Gabana. I to ne samo da bude jedan od manekena već da otvori njihovu reviju na Nedelji mode u Milanu.

Uoči njegovog premijernog izlaska na modnu pistu, mnogi su se pitali da li će se Kevin kretati poput manekena ili će pak odabrati karakteristični korak Čarlija Čaplina.

A post shared by kevin chaplin (@kevinchaplin23) on


Razloga za bojazan nije bilo, organizatori su zadovoljni, kreatori takođe, a svetska javnost upoznala je (i, sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, zavolela) još jednog Čaplina.

ČITAJTE:  Kristen Stjuart o Sumraku: "To je tako gej film"

„Mislim da bi deda bio ponosan na mene. Sve je odlično prošlo i jedva čekam iduću reviju. Svi su me zadirkivali da ću po modnoj pisti hodati smešno kao deda“, rekao je Kevin nakon prvih koraka u svetu mode.

Kevin Čaplin sin je Entonija Čaplina, Čarlijevog sina iz braka sa Unom O’Nil. Na Univerzitetu u Ženevi završio je studijski program za finansije.

A post shared by kevin chaplin (@kevinchaplin23) on


Izvor: OK Radio


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.