Uhapšen jer je fotkama seksa ucenjivao poznatog fudbalera

Policija je uhapsila Nemanju Markovića (25) zbog sumnje da je ucenjivao jednog poznatog srpskog fudbalera koji trenutno igra za češkog prvoligaša.

Sumnja se da je Marković ucenjivao fudbalera tražeći da mu isplati 5.000 evra i preteći da će u suprotnom u javnosti objaviti njegove kompromitujuće fotografije.

Prema pisanjima beogradskih medija, reč je o fotografijama seksa poznatog fudbalera, koji je Markoviću početkom meseca uplatio 300 evra, ali je ovaj nastavio da insistira da mu se uplati cela suma.

Kod uhapšenog su pronađeni mobilni telefon sa snimcima fudbalera, kao i kompletna prepiska.

Prema našim saznanjima, Marković je bivši predsednik omladine Beograda Nove stranke, bio je nekoliko godina član, a na toj funkciji nesto manje od godinu dana.

Pre tri meseca smenjen je sa te funkcije i od tada je napustio stranku, a sa njim niko iz stranke nije u kontaktu.

Izvor: Kurir

2 comments

  1. ima 25 godina , a izgleda kao dekica u 65…Džabalebaroš. strankadžija, ko zna koliko takvih još kradu bogu dane po ulicama i kafićima glavnog nam grada…Teško bre, da završiš nešto, pa da se zaposliš, ustaješ rano i vraćaš se kasno…ovako, nađi nekog fudbalera, poseksaj se, snimi na telefon, pa ucenjuj za “siću” za koju prosečan Srbin treba da radi dve godine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.