Uhapšen Darko Kostić zbog otmice mladića


Modnog kreatora Darka Kostića sinoć je policiji prijavio jedan mladić koji je nadležnima rekao da mu je prijatelj javio da ga pomenuti Kostić drži zatvorenog u špajzu i preti mu ubistvom, saznaje Nova.rs.

Dana 20.04.2022. godine u 02.43 časa prijavljeno da se u stanu modnog kreatora D.K. u ul.Dobračina, u stanu nalazi lice Š.H. 19 godina koji je poslao poruku pozivaocu N.N. da je zatvoren u špajzu i da D. K. i da hoće da ga ubije. Patrola je na uglu ulica Laze Pačua i Vasine zatekli lice Š.H. (2002) (umetničko ime Emis Emil) koji je prišao patroli i izjavio da se nalazio u stanu D.K. i gde je nakon kraće zabave D.K. postao agresivan i potom Š.H. ubacio u špajiz i da je D. K. hteo da ga ubije.

ČITAJTE:  MUP se oglasio povodom slučaja torture

D.K. doveden je u PS na osnovu ranije portage, oštećeni upućen u PS radi podnošenja prijave i dalje obrade. Doneto je rešenje o zadržavanju u konsultaciji sa dežurnim zamenikom tužioca I OJT-a u Beogradu, zbog izvršenog kd iz člana 138 KZ RS – Ugrožavanje sigurnosti i člana 132. KZ RS – Protivpravno lisenje slobode“, navodi se u izveštaju.

Inače, Kostića je u junu prošle godine Treći osnovni sud osudio na godinu dana kućnog zatvora zbog polnog uznemiravanja maloletnika. Ova presuda nije pravosnažna.

Izvor: Nova.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.