U pripremi film o Vitni Hjuston


Rediteljka Stela Megi priprema film o životu američke pevačice Vitni Hjuston, saopštio je potparol rediteljke potvrđujući vest koju prenose lokalni mediji u SAD.

Film “I Wanna Dance With Somebody” će biti snimljen u koprodukciji Entonija Mekartena koji je napisao i scenario.

Naslednici Vitni Hjuston, koja je preminula 2012. godine, dali su saglasnost za film i sarađuju na tom projektu, preneo je u sredu sajt Dedlajn.

Vitni Hjuston (49) je pronađena mrtva u kadi jedne hotelske sobe 2012. godine. Njena smrt je okarakterisana kao nesrećan slučaj i posledica davljenja, a navedeno je da su joj doprineli srčano oboljenje i kokain.

Pevačica je izdala 15 studijskih albuma a prema Ginisovih knjizi rekorda bila je ženski vokal s najviše nagrada, među kojima dve nagrade Emi, šest Gremija i 30 nagrada Bilbord.

ČITAJTE:  Madona se pojavila na Prajd žurci u Njujorku

Prodala je više od 200 miliona albuma i singlova širom sveta i igrala u filmovima “Telohranitelj” s Kevinom Kostnerom i u ostvarenju “Sveštenikova supruga”.

Vitni je bila u vezi sa svojom kreativnom direktorkom i prijateljicom iz detinjstva, Robin Kroford. Njihov lezbijski odnos trajao je čak 20 godina, i to uprkos braku slavne dive s pevačem Bobijem Braunom, pa je tako Robin živela s Vitni i Bobijem više od deset godina njihovog braka.

Izvor: N1


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.