Tužilaštvo odustalo od krivičnog gonjenja Kevina Spejsija

Američki tužioci objavili su da su odustali od krivičnog gonjenja glumca Kevina Spejsija za navodni seksualni napad na 18-godišnjaka u baru u Nantaketu pre više od tri godine, prenose američki mediji.

Kancelarija tužioca okružnog suda u Nantaketu u Masačusetsu objavila je da odustaje od krivičnog gonjenja zbog “nedostupnosti oštećenog u svojstvu svedoka”, piše The Hollywood Reporter.

Spejsi (59) je bio optužen za navodni seksualni napad na radnika restorana 2016. godine.

Na saslušanju pre nedelju dana, oštećeni je odbio da svedoči o tome da je li obrisao svoje SMS poruke koje je slao Spejsiju.

Prošle godine, mesec dana nakon pokretanja krivičnog postupka, majka navodne žrtve na konferenciji za novinare optužila je Spejsija da je seksualno napastvovao njenog sina nakon što mu je kupio alkohol. U SAD nije legalna konzumacija alkohola za mlađe od 21 godine starosti.

Oskarovac Spejsi u međuvremenu se našao na meti višestrukih optužbi za seksualno uznemiravanje i napastovanje. Netfliks, na kom se prikazuje televizijska serija “Kuća od karata” u kojoj je Spejsi imao glavnu ulogu, takođe je prekinuo sve veze s glumcem.

Izvor: N1

ČITAJTE:  Pusi rajot kažnjene zbog akcije protiv homofobije

One comment

  1. Čim je osamnaestogodišnjak priznao da je obrisao svoje poruke prema glumcu, tu nisu čista posla…Da li je njegovoj majci koja olako izlazi pred medije jasno da je možda i njen sin sa svoje strane umešan u aferu bez da je prisiljen?Roditelji obično misle da su im deca sveci, ali kada malo začeprkaju po površini, svašta se nađe jer su svi seksualna bića, ima samo 1% aseksualnih na svetu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.