Turski hotel zabranjen za gej muškarce


Od početka pandemije srpskim državljanima nije bio zabranjen odlazak u Tursku, niti je bilo potrebno da pri prelasku granice pokazuje negativan test na koronu, ali zato očigledno morate da im objasnite svoju seksualnu orijentacju.

Zapravo, takav je slučaj sa jednim od hotela u Kemeru, koji se nalazi u ponudi brojnih srpskih agencija za ovo leto. Fame hotel svoju uslugu i tri zvezdice nudi svima, pod uslovom da su strejt. U opisu hotela stoji kako imaju bazen, večerni program, restoran, hotelsku plažu, ali uz jednu bitnu napomenu – hotel ne prihvata rezervacije koje uključuju boravak samo 2 osobe muškog pola u sobi.

Ok braćo Turci, šta to sad znači? Valjaju vam naše pare, ali samo ako nismo gej?

ČITAJTE:  Ugovarali sastanke preko Grajndera i pljačkali žrtve

Dve devojke mogu da budu same u sobi, ali dvojica momaka ne? Ok, ok, niko nije izričito rekao da su ta dva nepoželjna muškarca u jednoj sobi koji planiraju da letuju zajedno, automatski gej, ali svakako jasno je na šta se misli.

Niko ne objašnjava šta je sa slučajevima dvojice braća, jel i oni ne smeju sami da krenu na odomr. Ili ako su dvojica muškarca samo prijatelji i planirali su da sami odmore ove godine baš u Turskoj. Niko ne spominje šta ako trojica momaka žele da dele sobu?

Ono što je najgore u celoj priči jeste to što domaće agencije pristaju na ovakve uslove turskih hotela. Kapiramo kriza i sve to, ali toliko je hotela u Turskoj da je ovaj svakako mogao da bude izbačen iz ponude. Ili, znaju li naše agencije da im sve može proći kod nas, da ih neće niko bojkotovati ako imaju za 20 evra nižu ponudu, nego da će samo usput prokomentaristi na Tviteru, pa nikom ništa?

ČITAJTE:  Nedopustive izjave ministra Malog o seksualnoj orijentaciji

Razmislite dobro kome dajte kintu za letovanje koju štekate cele godine.

Izvor: Noizz.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.