Trstenik: Silovao mladića (19) u toaletu benzinske pumpe


Pripadnici policije u Kruševcu i Trsteniku uhapsili su u zajedničkoj akciji Nenada U. (36) iz Trstenika zbog sumnje da je u noći između 29. i 30. oktobra obljubio mladića od 19 godina.

Kako je “Novostima” potvrđeno iz više izvora, prijava o užasnom zločinu nad momkom stigla je u petak ujutro i policija je krenula u potragu za osumnjičenim.

Sve se dogodilo oko dva sata posle ponoći, na pumpi gde žrtva inače radi. Sumnja se da je krivično delo počinjeno u toaletu benzinske stanice i da je osumnjičeni primorao žrtvu da ga oralno zadovolji. Zasad se ceo slučaj vodi kao krivično delo silovanje na naročito ponižavajući način, za šta je zaprećena kazna od pet do 15 godina.

U danu kada je uhapšen zbog sumnje da je silovao mladića, Nenad U. postao je otac. Sa suprugom već ima jedno dete.

“Kada je sve to otkrio neko iz bliskog okruženja žrtve, slučaj je prijavljen policiji i krenulo se u istragu”, navodi izvor.

“Osumnjičeni je uhapšen u petak poslepodne, a saslušan je u nedelju po isteku mere zadržavanja do 48 sati. U ovoj fazi postupka, odnosno izvođenja dokaza, branio se ćutanjem”, dodaje izvor.

Istragu teškog krivičnog dela vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu, gde nisu želeli da komentarišu slučaj. Nakon saslušanja, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

“I od poznanika osumnjičenog može da se čuje da su šokirani, da je verovatno takvo ponašanje posledica nekog poremećaja i boravka u zatvoru”, kažu sagovornici.

Izvor: Kurir


ČITAJTE:  Na protestima u Varšavi policija uhapsila 48 LGBT aktivista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.