Trans osobe uživaju u ljubavi: Svima smeta što se volimo, ali ne marimo


Barnabi i Adrijana su se upoznali onlajn i ubrzo su se zaljubili jedno u drugo. Danas su čak i vereni, a spona između njih dvoje je bila promena pola koju su oboje prošli.

Ipak nije sve oduvek bilo bajno za ovaj nesvakidašnji par. Pre nego što su se upoznali, imali su dosta poteškoća da pronađu partnera.

– Uvek se sve svodi na isto pitanje: Da li si imao operaciju – rekao je Barnabi.

Pre dve godine je sreća okrenula novi list za njih dvoje i počeli su da se viđaju u gradu u gradu. Posle nekoliko susteta, Barnabi je naleteo na Adrianin profil na instagramu i odlučio je da je pitao da izađu, što je ona prihvatila.

ČITAJTE:  Emi nagrade: Dreg kraljica je ukrala šou

– Od tada smo praktično nerazdvojni. Mislim da nas je najviše zbližilo slično iskustvo koje smo imali sa promenom pola, i to što smo se konačno osećali da smo nekome bitni – prisetila se Adriana.

Svoja iskustva su odlučili da dele na Instagramu i otvorili su zajednički profil. Ipak, kako su dobijali sve više i više pratioca, počele su da se nagomilavaju i negativne reakcije na njih dvoje.

– Često dobijamo pretnje smrću od religioznih ljudi. Jednom su čak napisali da me treba spaliti na lomači. U početku smo bili potrešeni svaki put kada nam neko napiše tako nešto. Ipak vremenom smo se navikli i sada mogu samo da laju pošto nam ne mogu ništa – rekao je Barnabi.

ČITAJTE:  Prvi slučaj transrodnog deteta u srpskim školama

On je odlučio da se autuje roditeljima kao lezbijka nakon što je završio srednju školu, ali ga je tragična smrt njegovog brata ohrabrila da se odluči na sledeći korak i promeni pol. Adriana je pre Barnabija bila u dubokoj depresiji, najviše zbog toga što je bila usamljena.

– Nikako nisam mogla da pronađem odgovarajućeg partnera. Sve su to bili muškarci koju su hteli isključivo tajne veze, gledali su me samo kao predmet – prisetila se Adriana.

Ipak kod Baranabija joj se svidelo to što se konačno osetila voljeno posle svih tih godina, ali i njegove plave oči.

– Konačno imam osećaj kao da sve u našim životima dolazi na svoje mesto, i jako smo uzbuđeni da vidimo šta sutra donosi – rekla je Adriana.

ČITAJTE:  Majka ubijene trans devojke upoznala roditelje ubice

Izvor: Noizz.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.