„Striperi renoviraju“ na HGTV-u


Vreli Las Vegas nije ništa u poređenju sa zvezdama najnovije HGTV serije “Striperi renoviraju” koji se bave transformacijom životnih prostora. Tokom noći, ovi maestralni zabavljači će dovesti atmosferu do usijanja i očarati publiku, dok će tokom dana pokazati svoje majstorske veštine. Ben Kliri, Den Paterson, Lijam Blek i Malik Vils-Martin, će zajedno sa proslavljenom dizajnerkom enterijera Keli Stoun, pretvoriti neobične domove svojih klijenata u idilične oaze usred pustinje. Serija „Striperi renoviraju“ će se od 25. oktobra emitovati u 21:00 sat na HGTV kanalu.

Tokom šest epizoda, gledaoci će se upoznati sa vrhunski renoviranim kazinima, gde će dekadentni lusteri, kreativni barovi i unikatne ograde od balustera očarati sva čula. Tu će biti i jedno apstraktno umetničko delo koje će ostaviti bez daha, sa polunagim plesačem koji izgleda gotovo nestvarno. Australijanski sleng će takođe biti veliki deo novog serijala, a momci će na jedinstven način ilustrovati sve uspone i padove koji prate transformaciju prostora.

ČITAJTE:  “Srpsko nacionalno biće i druge priče” u knjižarama

„Ben, Malik, Lijam i ja smo stekli mnogo iskustva u građevinskoj industriji pre nego što smo se pridružili australijskom šou programu Thunder from Down Under“, rekao je Den. „U Sjedinjenim Američkim Državama smo kako bismo nastupali, ali takođe želimo da se okušamo u ovom poslovanju i obezbeđivanju najboljih mogućih renoviranja za naše klijente”.

Pored svojih plesnih umeća, svaki od momaka će imati svoju ulogu u renoviranju — Den će biti projektni menadžer, Ben stolar, Lijam moler, a Malik je “majstor za sve”. U premijernoj epizodi, Keli i četvorka će zajedno raditi na stvaranju prelepog prostora za Melisu i Kelsi, koji se ne slažu kada je u pitanju dizajn njihovog zajedničkog doma. Radiće i na obnovi mračne kuhinje i izgradnji prostora za zabavu dostojnog Vegasa, zajedno sa novim barom i prilagođenim kaminom, a sve to će biti pogodno i za tri zlatna retrivera.

ČITAJTE:  Pero Jovović: Venčao sam se sa svojim partnerom u Francuskoj

HGTV donosi za porodice dopadljive priče, super zvezde stručnjaka za nekretnine i renoviranje i neverovatne transformacije doma koje nadahnjuju strastvenu publiku. Za svakoga ko traži zabavan i ambiciozan sadržaj za dom i stil života, HGTV je pravo mesto. HGTV nudi 10 najboljih kabelskih mreža koje se distribuiraju u 78 miliona američkih domaćinstava; web stranicu HGTV.com koja privlači prosečno 9,7 miliona ljudi svakog meseca; društvene mreže sa 27 miliona pratilaca; HGTV Magazine, mesečnu publikaciju koja doseže do više od milion čitalaca; i ekskluzivne kolekcije kućnih proizvoda kroz HGTV Home® liniju proizvoda.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.