Strejt muškarac koji voli da nosi suknje i štikle


Mark Brajan (61), inženjer robotike i oženjeni otac troje dece iz Nemačke, postao je hit na društvenim mrežama zahvaljujući svojim nesvakidašnjim modnim odabirima.

On obožava da nosi suknje i štikle. Svoju garderobu počeo je da radikalno menja pre četiri godine pa su sad štikle i suknje svakodnevni deo njegovih modnih kombinacija:

” Uvek sam se divio ženama koje su nosile uske suknje i štikle – ne seksualno, već sam se divio moći koju su predstavljale. Za mene odeća nema pol”, rekao je za Bord Panda.

Više voli suknje nego haljine jer, kako kaže za BrightSide, suknje mu omogućuju kombinovanje više komada – može biti “muževno” odeven iznad struka i rodno neutralan ispod struka. Kada je s decom prvi put razgovarao o svojoj odeći, pokušao im je da objasni da nema ničeg seksualnog u njegovom načinu odevanja i da se ne radi o tome da je njihov tata gej, kaže.

Ponekad se susreće sa negativnim komentarima i kombinacijama, ali na to se ne osvrće.

“Ako me ljudi počnu ispitivati o seksualnosti, pitam ih bi li ih to zanimalo da nosim pantalone”, kaže ovaj posebni otac kojeg na Instagramu prati preko 600 hiljada ljudi.

Izvor: B92


ČITAJTE:  Tim sa pet transrodnih osoba dominirao na turniru ženskih ekipa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. Ja ponekad nosim haljinu i imam ofarbanu kosu a ne volim stikle . Ja nisam gej vec samo volim tako da izgledam .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.