Strašne pretnje Dženi Pinter


Transvestit Daniel Pinter Dženi, koja je izazvala pravu pometnju zbog slike koja je počela da kruži društvenim mrežama, na kojoj je sa Mišom Vacićem, odmah posle toga počela je da dobija razne pretnje, kako kaže, od “Vacića i njegove ekipe”.

Dženi je za “Espreso” rekla da je morala da se preseli u inostranstvo zbog strašnih pretnji koje dobija, a sada je usledila i nova.

– Ku*vetino. Droljo. Džaba bežiš iz zemlje u zemlju. Zbog tebe i tvog dugog jezika je srpska desnica morala da odustane od BG izbora. Šta ti je to trebalo? Nijedna trandža što je laprdala okolo tako kao ti, nije ostala u jednom komadu, pa nećeš ni ti. Mi ne zaboravljamo. Naša ruka je svuda i dugačka je. Stići će i tebe i tvog gej supruga sa kojima se skrivaš po Evropi. Neće iza vas ostati ništa ni da se sahrani, to ti obećavamo. Srpska čast – piše u poruci koju je Dženi dobila na Fejsbuku, i koju je poslala “Espresu”.

ČITAJTE:  Solun: Protest nakon što je 200 mladića jurilo transrodni par

Dženi je transvestit i admin čuvene stranice na Fejsbuku “Trešerana Deluks”. Kada je fotografija, koja je fotomontaža ugledala svestlost dana, Dženi je izjavila da joj se ne sviđa politička orjentacija Miše Vacića i da bi rado njegovu organizaciju Ustavom zabranila.

Izvor: Espreso


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. Vecina transvestita nisu gejevi .Ja sam transvestit potpuno heteroseksualne orjentacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.