Slavni gej voditelj odgaja dete sa bivšim partnerom


Voditelj Anderson Kuper, inače zvezda CNN-a, govorio je u novom intervjuu za američke medije o odgajanju svog novorođenog sina Vajata Morgana sa svojim bivšim partnerom Bendžaminom Maisanijem.

On je govoreći za “The Howard Stern Show” izjavio da je njegov bivši partner i dugogodišnji prijatelj postao njegova porodica sa kojim želi da podeli najlepše momente odrastanja svog sina.

“Ja nemam porodicu, tako da su moji prijatelji postali moja porodica. Bendžamin je neko sa kim sam bio više od deset godina, poznajemo se jako dobro i on je divan momak”, izjavio je on za pomenutu emisiju.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

I want to share with you some joyful news. On Monday, I became a father. This is Wyatt Cooper. He is three days old. He is named after my father, who died when I was ten. I hope I can be as good a dad as he was. My son's middle name is Morgan. It's a family name on my mom's side. I know my mom and dad liked the name morgan because I recently found a list they made 52 years ago when they were trying to think of names for me. Wyatt Morgan Cooper. My son. He was 7.2 lbs at birth, and he is sweet, and soft, and healthy and I am beyond happy. As a gay kid, I never thought it would be possible to have a child, and I’m grateful for all those who have paved the way, and for the doctors and nurses and everyone involved in my son's birth. Most of all, I am grateful to a remarkable surrogate who carried Wyatt, and watched over him lovingly, and tenderly, and gave birth to him. It is an extraordinary blessing – what she, and all surrogates give to families who cant have children. My surrogate has a beautiful family of her own, a wonderfully supportive husband, and kids, and I am incredibly thankful for all the support they have given Wyatt and me. My family is blessed to have this family in our lives I do wish my mom and dad and my brother, Carter, were alive to meet Wyatt, but I like to believe they can see him. I imagine them all together, arms around each other, smiling and laughing, happy to know that their love is alive in me and in Wyatt, and that our family continues.

Објава коју дели andersoncooper (@andersoncooper) дана

Kuper je svog sina, kog je dobio pomoću surogat majke, nazvao Vajat po svom ocu koji je preminuo kada je slavni voditelj imao samo deset godina. Njegova majka preminula je prošle godine. Govoreći o rođenju svog sina nedavno na društvenim mrežama, Kuper je napisao da se nada da će moći da mu pruži svu roditeljsku ljubav koja mu je potrebna.

“Nakon što je moj tata preminuo, voleo bih da me je neko nekada poveo na utakmicu ili u park da se igramo. Moja mama nije bila takav tip roditelja. Nikada nisam imao nekoga sa kim bih mogao da popričam, tako da sam razmišljao da ako mi se nešto bude dogodilo, bolje je da moj sin ima više ljudi oko sebe koji ga vole i podržavaju, kako ne bi bio usamljen”, napisao je on.

Izvor: Nova.rs


ČITAJTE:  Ispovest Nikoline Kovačević nakon operacije promene pola

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.