Slavni fudbaler očekuje još dece


Jedan od najpopularnijih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo navodno očekuje još dece koje će dobiti uz pomoć surogat majke!

Prema pisanju svetskih portala, Ronaldo koji već ima sedmogodišnjeg sina, veoma je uzbuđen i jedva čeka proširenje svoje porodice!

Španski tabloidi špekulišu da je fudbaler angažovao nepoznatu ženu iz Amerike, koja će mu roditi blizance. Ona je navodno već u poodmakloj trudnoći, te će očekuje da će bebe u Kristijanov dom stići već za nekoliko nedelja.

“Sve je spremno, a kada deca budu bila rođena, odmah će avionom biti transportovana u Ronaldovu vilu na periferiji Madrida,” prenosi “San” pisanje španskih tabloida.

“Ne volim da pričam o svom privatnom životu, ali ne volim ni da čitam kako sam, navodno, sina dobio iz veze ‘na jedno veče’. Kada Kristijano bude odrastao, objasniću mu kako je došao na svet,” kratak je bio Ronaldo.

ČITAJTE:  Kristen Stjuart o Sumraku: "To je tako gej film"

Inače, u medijima su procurele informacije da je slavni fudbaler za prvo dete izdvojio čak 11 miliona, a s obzirom da je sada reč o blizancima ta cifra će biti mnogo veća, oko 20 miliona evra.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.