Sklop ličnosti gejeva na osnovu estradne dive koju vole


Na Tviteru se pojavila zabavna analiza kakvog ste sklopa ličnosti na osnovu toga koju estradnu divu volite. Autor: Блинди ПСИХО @belijugo

Jelena Кarleuša: Egocentrične femice, glavni su po svim klubovima, svi ih znaju, mnogi govore kako su promiskuitetni, drugi gejevi vole da ih mrze. Često uživaju u svojoj ozloglašenosti među gejevima, jer vole pažnju kakvog god ona oblika bila.

Ceca Ražnatović: Diplomate, većinski u strejt društvu kom ne smeta što su oni gej. Ne druže se mnogo sa drugim gejevima, ali se povremeno priča o njima. Traže iskrenu ljubav, ali konstantno budu prevareni i ostavljeni. Večite žrtve. Poznaju neke ljude sklone kriminalu.

ČITAJTE:  Zaštitnik građana pokrenuo postupak zbog optužbe za policijsko zlostavljanje LGBT osoba

Ana Nikolić: najhaotičniji od svih gejeva. Slabi na konjak, ili u njihovom slučaju, na koktele. U jednom momentu važili za ekstremno lepe, ali su se zapustili. Ne mare previše za ljubav, idu tamo gde se pije o tuđem trošku. Glavni na žurkama i svima su smešni kad se napiju.

Maja Berović: Uglavnom su iz Bosne, uni više p. Imaju srce od zlata, slažu se sa svima. Život im generalno ide. Jednom bili sa muslimanom ali ne vole o tome da pričaju. Ipak, utapaju se u masu i ne ističu se previše.

ČITAJTE:  Održan protest zbog policijske brutalnosti nad LGBT osobama

Seka Aleksić: Slični Ana Nikolić gejevima, svojevremeno su bili razdudani parti manijaci, ali su se okrenuli veri posle par godina. Ne vole sukobe, ali su uvek nekako na ratnoj nozi sa nekim. Porodica im je jako bitna. Neće te pozvati na slavu.

Nataša Bekvalac: Iz dobre porodice. Njihovi roditelji znaju da su gej i prihvatili su ih. Traže jednu, iskrenu ljubav, ali nemaju sreće ni malo. Žele muža i decu. Ne vole sukobe, ali oteraće te u pičku materinu ako ih testiraš. Šale se na svoj račun često.

Milica Pavlović: Takođe neproblematični. Ekstremno privlačni, fizički i psihički. Кriju svoju seksualnost kao zmija noge. Misle da niko ne zna da su gej, ali imaju previše slika sa ‘najboljim drugom’ na instagramu da otprilike svi znaju da su gej.

Lepa Brena: Stara garda pedera. Generalno stariji, uspešni su u svom poslu. Sve su sami stvorili. U vezi sa istim likom već 10 godina. Gledaju na mlađe gejeve sa podsmehom. Verovatno kradu komšijinu struju.

ČITAJTE:  "Topli film" premijerno na Beldocsu 22. maja

Dara Bubamara: Prave šaljivdžije. Vole da se jebu više nego ‘leba da jedu. Uvek spremni za žurku i ludilo. Često se druže sa Кarleuša gejevima, jer obožavaju haos. Vole svađe. Dečko im je gastarbajter u Nemačkoj koji im sve kupuje, ali ga i dalje varaju.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.