Sin slavnog fudbalera se autovao kao biseksualac


Sin slavnog engleskog fudbalera Pola Gaskojna Regan je u razgovoru za “Miror” izjavio kako je biseksualac, želeći da to javno otkrije.

Poznat kao sin slavnog oca, Regan Gaskojn nekadašnjem fudbaleru nije rekao za svoje opredeljenje već ga je pustio da pročita.

Međuostalom, mladić je prokomentarisao kako veruje da ovo neće uznemiriti Gazu, i pogodite šta? Nije pogrešio:

– Kada sam video artikal i naslov, pomislio sam: ‘Moram da mu pošaljem poruku sada’. Poslao sam mu poruku u kojoj je pisalo: ‘Žao mi je što nikad nismo vodili ovaj razgovor, mislio sam da nikad neću morati da razgovaram o ovome sa tobom’, otkrio je Regan, a na poruku mu je otac odgovorio: Volim te bez obzira na sve.

ČITAJTE:  Kažnjen sveštenik koji je organizovao gej orgije

Gaskojn je potom “Miroru” ispričao kako je podneo celu situaciju:

– Poslao mi je poruku pre nego što sam ga video na TV-u da priča o tome. Rekao sam mu da nije bitno šta radi, da ću ga podržati 100 posto, mora da radi ono što ga čini srećnim. Pomislio sam ‘blagoslovi ga’. Da odeš na TV je veoma teško, on je profesionalni igrač, on je fit momak, i veoma sam ponosan na njega.

Regan je još otkrio da se u životu zabavljao samo sa troje ljudi kao i da voli i žene i muškarce.

Pored Regana, Gaza ima još jednog sina, Mejsona koji je problematičnim ispadima pokazao da ima njegovih gena, kao i ćerku Bjanku koja je prilično popularna na socijalnim mrežama jer se ne libi da ponekad pokaže malo više od svog tela.

ČITAJTE:  Gej teniser suspendovan zbog nameštanja mečeva

Izvor: Blic


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.