Ronaldo ipak voli mlađe muškarce


Fudbaler Ronaldo svojim izgledom zaludeo je žene širom sveta, te se smatra jednim od najpoželjnijih muškaraca. Iako je u dugoj vezi s Džordžinom Rodrigez, u poslednje vreme, u stranim medijima, pojavile su se informacije koje otkrivaju kako on navodno voli mlađe muškarce.

Petr Listerman, vlasnik VIP agencije za spajanje parova, za ruske medije je govorio o ljubavnom životu Portugalca Kristijana Ronalda i istakao da je ranije bio s Irinom Šajk samo zato da bi mogao da sakrije svoju seksualnost. Listerman tvrdi da je Ronaldo neko ko zapravo voli muškarce, te da se svojevremeno viđao sa mlađim momcima.

“Ja sam upoznao Ronalda i Irinu. Trebalo mu je pokriće jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije hteo da razočara svoje fanove pa je odlučio da nađe zgodnu ženu”, rekao je Listerman za portal Gordonua.

ČITAJTE:  Navijači Milana proslavu Interove titule nazvali gej paradom

“Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. Čak i ako jeste, to je bilo slučajno. U osnovi, njih dvoje su igrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao”, otkrio je on.

Ovakve tvrdnje su postojale i ranije – međutim, suštinski nikada nije bilo dokaza. Fudbaler se nije oglašavao u vezi Listermanovih navoda.

Izvor: Novar.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.