Riki Martin i njegov muž su se upoznali preko Instagrama


Veliki broj slavnih parova se zaljubio i stupio u kontakt sa svojim partenrima upravo na društvenoj mreži

Društvene mreže postale su način za brzu komunikaciju, ali i sve češće za upoznavanje srodne duše. Preko društvenih mreža upoznalo se mnoštvo slavnih parova, bilo da su poslali poruku jedni drugima ili su ostavili komentar koji je zaintrigirao drugu stranu.

Među njima je i pevač Riki Martin (48) koji je preko društvenih mreža upoznao sadašnjeg supruga, slikara Džvana Josefa (35) s kojim je dve godine u braku.

Riki Martin je karijeru započeo s bendom “Menudo” pre više od tri decenije, a prvog Gremija dobio je 1998. godine za najbolju latino pop izvedbu za pesmu “Vuelve”.

S obzirom na to da je vrlo privlačan i zgodan, mediji su ga stalno spajali s raznim atraktivnim damama, ali on se “nije dao” i nikada u javnosti nije uslikan s devojkom ili dečkom.

ČITAJTE:  Premijer Grčke i 175 poslanika isključeni iz crkve zbog zakona

Portorikanski pevač godinama je krio svoju homoseksualnost, ali nakon skrivanja, u martu 2010. godine na svojoj internet stranici je objavio da je gej.

– S ponosom mogu reći da sam homoseksualac i time sam blagoslovljen – napisao je tada Enrike Martin Morales, kako se Martin zapravo zove.

To mu je bilo jedno veliko olakšanje jer je tokom muzičke karijere izgradio imidž latino zavodnika i često se pisalo kako devojke lude za njim.

Za australijske medije otkrio je da je tokom odrastanja u Puerto Riku maltretirao one za koje je znao da su gej jer se borio sa svojom seksualnošću.

– Maltretirao sam ljude za koje sam znao da su gej. Hteo sam da pobegnem od toga – rekao je.

– Sada sam gej muškarac. Da sam znao da je toliko dobar osećaj, priznao bih to deset godina ranije – rekao je svojevremeno.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Te amo Jwano. Inta hayati.

Објава коју дели Ricky (@ricky_martin) дана

Pevač Riki Martin je jednom prilikom rekao da je svog sadašnjeg supruga Džvana Josefa upoznao upravo preko Instagrama i da se on Josefu prvi javio. Dodaje kako su se dopisivali šest meseci o skupim umetničkim delima i nisu spominjali seks.

– Ja sam sakupljač umetničkih dela, a on je umetnik. Prvi sam mu se javio i poslao poruku – kaže Riki.

Nakon toga Martin je odleteo u London kako bi upoznao Josefa. Verili su se 2016., a venčali se godinu dana kasnije.

Par je odlučio da se u tajnosti se zavetuje na večnu ljubav, a javnost je za venčanje saznala sasvim slučajno.

– Razmenili smo zavete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire – ispričao je pevač i dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore.

Rekao je kako je to bila tipična trodnevna zabava koja je uključivala večeru, ponovljenu ceremoniju, zabavu i oporavak.

Danas imaju dvoje dece. Oni su na Božić 2018. godine postali roditelji malene Lusiju Martin-Josef koju su dobili preko surogat majke.

U međuvremenu je krajem oktobra 2019. godine stigao i sinčić Ren, pa sada slavni pevač ima ukupno četvoro dece.

Riki ima blizance koje je dobio 2008. i odgajao ih je s dugogodišnjim partnerom Karlosom Gonzalezom Abelom (45). Nakon što je ta ljubav pukla, sreću je pronašao upravo sa Josefom s kojim je u januaru 2020. proslavio drugu godišnjicu braka.

Pevač ne krije da je očinstvo promenilo njegov pogled na život i voli što ima veliku porodicu.

Izvor: Telegraf.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.