Profesor Pravnog fakulteta u gej aferi

Fudbalski klub Partizan vodi čovek koji uživa u seksu sa maloletnim muškarcima (ime poznato redakciji), pre toga se našmrče kokaina, koji nabavlja od navijača crno-belih, a studentima završava ispite na fakultetu zauzvrat dobijajući od njih seksualne usluge!

Ovo je rezime prepiske na društvenoj mreži Instagram jednog od najviših funkcionera kluba iz Humske sa muškarcem (identitet takođe poznat redakciji) do koje je ekskluzivno došao Srpski telegraf!

Sve pomenute aktivnosti jasno se vide u Instagram prepisci jednog od čelnika crno-belih.

U porukama koje razmenjuje do kasno u noć, a potom i u podne idućeg dana, član uprave kluba iz Humske ističe da uživa u seksu sa maloletnicima, orgijama sa trojicom ili više muškaraca, pominje aferu sa jednim futsalerom i ističe da u svemu tome uživa daleko više kada je na “belom”, odnosno na kokainu.

Prepiska počinje tako što član Partizanove uprave koji je i profesor na jednom od fakulteta Univerziteta u Beogradu čestita sagovorniku na položenom pravosudnom ispitu.

– Prvo da čestitam na položenom pravosudnom! Lobe (“belo”, sinonim za kokain, prim. aut) pominjao sam isključivo kao tehničku podršku. Znaš i sam da je atmosfera, razobručenost i spremnost na sve, a pogotovo u seksu, tada neograničena. Ja se pretvaram u skroz divlju i najperverzniju osobu koja je u fazonu: što luđe, to jače! – priča funkcioner crno-belih i dodaje da “proverenu” drogu nabavlja od navijača:

– Naravno i da ja uzimam isključivo provereno, a tebi su možda uvalili đubre. Ja imam lika kome izrazito verujem, jedan je od vođa navijača i mi smo tu baš u dobroj priči…

Potom funkcioner kluba iz Humske govori o vezi sa futsalerom, uživanju u seksu sa maloletnicima i činjenici da ne voli da plaća za seks.

– Bio sam sa onim jednim futsalerom, video si ga. Inače, kao i tebe, mlađi me neviđeno lože. Bukvalno u fazonu 16-17 je top! Ne radi me eskort jer me “daunuje” (spušta) misao da neko odrađuje za pare.

Ne zaustavlja se na tome i opisuje aferu sa 15-godišnjakom.

– Taj klinac je posle toga toliko izgleda imao grižu savesti da je zaćutao i nije odgovarao ni na šta. Rekoh, on ubeđuje sebe da je čist, strejt, koga je lobe potpuno ubacilo u razobručenje, i to zabranjeno skroz… Probali smo sve, i to obostrano… Prosečan kuronja, nemaju svi kao ti! Jeste, ali tad mu se desilo baš zato što je imao 15!

Na pitanje sagovornika da li mu se dešavalo da mu se studenti ponude za završeni ispit, profesor je odgovorio:

– Desetinu puta. Muški i ženski, koliko hoćeš… Dva puta sam iskoristio, ali ribe… I to zbog do jaja sisa… Međutim, seks sa ribom je bleda, jednolična senka seksa sa likom ako se energije poklope!

Jedan od onih kojima je profesor i funkcioner Partizana završio ispit bio je i pomenuti futsaler. On se kasnije pominje kao mogući član trojke između profesora i muškarca sa kojim se dopisuje.

– Jesam (završio ispit) ovom futsaleru sa kojim sam bio. To je bilo podrazumevajuće za mene ako imamo trajniji odnos… Trojka mu je, kao i meni, uvek kul… Nije diplomirao još, treća godina… Četvorka mi je uvek bila nejasna, pretvori se obavezno u dve paralelne dvojke, koje se menjaju – navodi čelnik crno-belih.

Na kraju čelnik kluba iz Humske i njegov sagovornik zaključuju da bi za seks utroje najbolje bilo da pozovu nekog fudbalera.

– Brate, zaspah sinoć, ubiše me mrtvi kolokvijumi i pregledanje. Nađi nekog fudbalera. Ti mora da si tu snalažljiviji od mene, a imaš i početnu fizičku prednost!

Za proveru informacija do kojih smo došli pozvali smo čelnike crno-belih. Prvi se javio potpredsednik Vladimir Vuletić.

– Nemam nikakav komentar. Ne znam o čemu je reč. Tih profila na Instagramu ima koliko hoćete. Verujte da ne znam o čemu se radi – prokomentarisao je Vuletić.

Ništa rečitiji nije bio ni generalni direktor Miloš Vazura.

– Ne znam zaista o čemu se radi. Ne mogu ništa da komentarišem – rekao je Vazura.

Pozvali smo za komentar i Milorada Vučelića, predsednika FK Partizan, i Ivicu Ilieva, sportskog direktora, ali do zaključenja ovog broja se nisu javljali na brojeve telefona dostupne našoj redakciji.

Interesantno je da je potpredsednik Partizana profesor Vladimir Vuletić dva dana pre objavljivanja teksta u Srpskom telegrafu na navijačkom portalu Volimpartizan.rs izneo tvrdnju da će se naći na udaru jednog medija. Da li se prepoznao u svemu ili ne, to samo on zna.

– U narednim danima očekujem medijski udar, pre svega od strane jednog tabloida koji je to i najavio u pokušaju da se moje ime i ličnost duboko diskredituju. Biće to pokušaj objavljivanja navodnog privatnog transkripta u kojem se dovodim u vezu sa izvesnim nečasnim radnjama. Protiv ovakvih pojava, najava i gestova boriću se legalnim pravosudnim putem – izjavio je Vuletić za navijački sajt.

DOKAZ – PREPISKA IZMEĐU ČELNIKA FK PARTIZAN I N. N. LICA

Izvor: Republika

One comment

  1. U oktobru 2016. godine postavljen je članak na sajtu navijača Partizana u kojem je sve opisano u vezi Vuletić Vladimira. Nevezano za njegovu seksualnu orijentaciju, priča se da je to najkorumpiraniji profesor na Beogradskom Univerzitetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.