Preko dana je MMA borac, a noću postaje dreg kraljica


Dijego Gariho, američki bokser, spojio je nespojive stvari jer preko dana krvari u ringu, a preko noći se pretvara u zanosnu lepoticu Lolu.

Kao dečak je iz rodnog Meksika stigao u SAD. Kao momak se suočio sa zatvorom i kaznama. Kao odrastao čovek spojio je dve nespojive stvari – krvavi izgled uličnog borca i transformaciju u ženu.

Dijego Gariho (41), nekadašnji MMA borac, danas se takmiči u jednoj verziji boksa a pored toga ima dve velike ljubavi koje nemaju veze sa sportom. Prva je slikarstvo, koje ga opušta, a druga dreg, odnosno kostimiranje u suprotan pol.

U ringu ga znaju kao “Dos Pistoles”, noću ga tokom predstave zovu Lola. Ponekad i “Lola Pistola”, da se rimuje. Njemu ne smeta, on živi svoj san. Istovremeno se tuče i može da bude kreativan.

ČITAJTE:  Beleži se trend HIV pozitivnih u Srbiji

MMA svet je morao da napusti zbog povrede oka, na savet lekara, ali penzija mu nije prijala. Čovek koji je svojevremeno imao skor 7-1 u profesionalnim borbama hteo je novi izazov. Shvatio je da želi ponovo u ring i da mu nedostaju borbe, pa se pre nekoliko godina vratio.

A zašto i ne bi, kad ga svejedno više boli polomljen nokat nego udarac u facu. Njegov način za pobedu je konstantno trpljenje bola i neprestani napadi na rivala, bez obzira protiv koga se bori. Kako se porfesionalni borac uopšte nađe u ženskoj odeći? Priča počinje davno.

– Postoji moja fotografija iz perioda kada sam imao šest godina, na kojoj nosim mamin brushalter. Imao sam nekoliko gej rođaka, nisam odrastao u stereotipnom okruženju – ističe Dijego.

ČITAJTE:  Otkriveni jezivi detalji ubistva trans TikTok zvezde

Nikako mu je nije bilo lako, ali je hteo da proba.

– Čuo sam na nekom seminaru da treba da izađem iz zone komfora. Rekao sam sebi to je – to! Želeo sam da budem u centru pažnje. Naučio sam da biram garderobu, da hodam na štiklama. Probušio sam uši, platio časove plesa, depilirao sam se – kaže Lola.

Danas spaja svoje najveće ljubavi. Prvo trening, do krajnjih granica, zatim slikanje, kako bi se odmorio, a onda transformacija u drugo telo. Žanska odeća i identitet za koji mnogi ne znaju da je njegov. O tome da se preko dana tuče ne mogu ni da pomisle.

ČITAJTE:  Nova serija oživljava skandalozni život pisca Trumana Kapotea

Izvor: Glas javnosti


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. Nije mi jasno koje je seksualne orjentacije ovaj covek a ja sam transvestit koji vodi ljubav iskljucivo sa zenama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.