Predsednik Brazila kritikovao karneval


Brazilski predsednik Žair Bolsonaro izazvao je polemiku na Tviteru pošto je, kritikujući karneval, objavio sporni video snimak sa tog dešavanja na kojem se vidi muškarac koji urinira nasred ulice.

Video snimak od 40 sekundi pogledalo je 2,43 miliona ljudi. Na snimku se vide trojica muškaraca koji igraju na krovu jednog taksi vozila. Jedan od njih je u sadomazohističkoj odeći sa golom zajednicom, dok drugi urinira na glavu trećeg koji se saginje i pravi pokrete kao da pere kosu.

“Zaista mi je neprijatno da ovo pokazujem, ali istina mora da se pokaže kako bi stanovništvo bilo svesno šta se dešava i neka sami izvuku zaključak”, rekao je Bolsonaro.

ČITAJTE:  Parade ponosa ove godine neće biti u Tel Avivu

Usledilo je 35.000 komentara na taj snimak. Na društvenim mrežama su se pojavili različiti komentari, a protivnici Bolsonara su naveli da je to bio izolovan dogadjaj i da to ne bi trebalo da oslabi sliku tradicionalnog karnevala u Brazilu.

Neki korisnici interneta ocenjuju da nije dostojno da predsednik države objavi takav snimak koji može da vidi ogroman broj ljudi, medju kojima i maloletnici.

Izvor: N1


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.