Predrag Azdejković: Šapić je frustrirana tetka


Predrag Azdejković, gej aktivista i kandidat za odbornika na listi „Šta radite bre – Marko Bastać”, opleo je po predsedniku opštine Novi Beograd Aleksandru Šapiću, koji je uputio pretnje Lavu Pajkiću, voditelju „Kontravizije”.

– Do sad mi se mladi Pajkić zahvaljivao na ponuđenoj pomoći majci, izrazima GADonačelnik i GOVEDO. U ovoj ’Kontraviziji’ nazvao me je HOMOSEKSUALCEM. Napraviš li još jednom ovakvu grešku, sine, vratiće te u montažu. Gledaj vesti, tamo su ti smernice zvanične politike, i pamet u glavu – naveo je Šapić na Tviteru, a Azdejković mu je žestoko uzvratio.


– Neko mu uputi kompliment, a Gangulica preti batinama… Po mom iskustvu, tako reaguju samo frustrirane tetke koje ne mogu da prihvate taj deo svoje ličnosti, dok se strejt frajeri koji su sigurni u svoju orijentaciju ne tangiraju previše! – naveo je gej aktivista.

Izvor: ALO!


ČITAJTE:  Grupe za ljudska prava osudile novi mađarski zakon

One comment

  1. Ja sam siguran da je Šapić gej. Zato što je na kraju svoje karijere imao neku važnu utakmicu, negde na svetskom prvenstvu u inostranstvu, i sećam se da se tada potukao sa još jednim vaterpolistom…Ali, kada pročitate šta su novine napisale, naterate sebe da ponovo pročitate…Jer, ispada da su se njih dvojica u potaji voleli i da je sve izbilo na površinu u samoj završnici tog prvenstva, i posle toga je izbila tuča izmedju njih dvojice…Kada saberete dva i dva, posle toga, kada su se svi vratili u Srbiju, novinari su počeli da pišu o njemu kao o prikrivenom homoseksualcu…I kao što to biva i u Holivudu, a kamo li u konzervativnoj Srbiji, brže-bolje je našao neku da mu odglumi devojku, pa ženu, i da mu rodi dete…Međutim, ima “nešto” nedorečeno , nešto što naslutite samo kada ga pogledate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.