Policija raspisala potragu za Darkom Kostićem


Poznati dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je posle prijave da je navodno seksualno uznemiravao maloletnog dečaka L. J. (15) i policija je raspisala potragu za njim.

Prema saznanjima “Blica”, protiv Kostića je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku. Kako saznajemo, u krivičnoj prijavi je navedeno da je maloletnog dečaka, inače učesnika jedne televizijske emisije, Kostić fotografisao i za to tražio novac.

– Kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i potom je policiji na Novom Beogradu podneta krivična prijava za seksualno uznemiravanje – otkriva izvor “Blica”.

ČITAJTE:  Netolerancija i predrasude prema LGBT+ zajednici i dalje i u Srbiji i u EU

Policija je Kostića tražila na poznatim adresama, ali dizajner tamo nije pronađen, tako da se sumnja da je u bekstvu, a policija i dalje traga za njim.

Kostić je prošle godine u junu priveden zbog posedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

Izvor: Blic


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.