POKS podneo krivičnu prijavu protiv Dite von Bil

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) podneo je danas krivičnu prijavu protiv muškarca koji je odeven u žensku srpsku narodnu nošnju na Paradi ponosa u Beogradu izabran za “kraljicu Prajda” i na sceni, po rečima POKS, izveo striptiz čime je uvredio sve građane Srbije.

U saopštenju POKS je naveo da očekuje brzu reakciju nadležnih organa i ocenio da srpska nošnja zauzima istaknuto mesto u srpskoj istoriji i nacionalnom identitetu.

“Korišćenje narodne nošnje za erotske scenske nastupe na javnom mestu, u izvedbi našminkanog muškarca u ženskoj odeći, predstavlja uvredu za sve građane Srbije”, naveo je POKS.

Izvor: Kurir

3 comments

  1. Sad treba podneti krivičnu protiv POKSa jer izlaze sa izjavom “uvreda za sve građane Srbije”. Ja sam građanin Srbije i ne vređa me. U moje ime oni da istupaju?! Sramota je ovo što radi POKS!!

  2. Kad bi vi samo znali šta je ovaj Nemac u srpskoj narodnoj nošnji što jaše onu šipku štete naneo čitavom LGBT pokretu u Srbiji, ne bi ga više ni pozvali na prajd…Posle gromoglasne kampanje , naročito na Fb, u nekoliko gradova Srbije ( i u mom , inače vrlo mirnom gradu ) su lokalne vlasti organizovale spontane porodične šetnje za očuvanje zdrave porodice. Na stranu to što su izašli i mnogi biseksualci (koje lično poznajem) dal iz straha da ne budu “provaljeni”, tek, izašli su sa decom, balonima i kolicima… u kojima je svako deseto dete ipak LGBT, hteli to oni ili ne…cirkus je potpun…

  3. Ja sam muskarac koji ima ofarbanu malo duzu kosu,sminkam usta i ponekad nosim haljinu a nisam gej vec samo volim tako da izgledam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.