Pastor u Teksasu propovedao da gej osobama treba pucati u potiljak


Pastor Dilon Aves iz baptističke crkve Stedfast u Vataugi, predgrađu Fort Vorta u Teksasu, tokom svoje propovedi rekao je da gej osobe treba osuditi na smrt, te da ih treba postrojiti uza zid i pucati im u potiljak.

Ovaj pastor je u svojoj nedeljnoj propovedi pod nazivom “Zašto nećemo da ućutimo”, prenosi NBC News, da je ljut jer “cela naša zemlja slavi najgori greh u Bibliji“ zbog juna, Meseca ponosa.

“Znate da mnogi pastori imaju glupu ideju da “Bog voli svakoga, da Bog mrzi greh, ali da voli grešnika”… Dozvolite mi da vam pokažem šta Biblija kaže o ovim ljudima”, rekao je Aves, te pročitao nekoliko odlomaka iz Biblije i osudio homoseksualnost kao greh.

ČITAJTE:  Tajland sve bliži legalizovanju istopolnih brakova

Ovaj pastor je rekao da su homoseksualci “opasni po društvo“ i da su “svi homoseksualci pedofili“.

“Ne kažem da je svaki homoseksualac već počinio taj čin sa detetom jer može biti da još nije imao priliku, ali hoće u nekom trenutku u svom životu“, propovedao je Dilon.

Naglasio je potom da zbog toga treba da “ubijemo ove ljude putem odgovarajućih kanala vlade…”.

“Ti ljudi nisu normalni. Oni nisu prosečni svakodnevni grešnici… Oni nemaju nade u spasenje”, rekao je Aves prisutnima u sali, dodajući da misli da je “rešenje za homoseksualce 2022. godine smrtna kazna”.

“Te ljude treba pogubiti. Svaki homoseksualac u našoj zemlji treba da bude optužen za zločin…Treba ih osuditi na smrt. Treba ih oređati uza zid i pucati im u potiljak“, rekao je Dilon.

ČITAJTE:  Godinama spavao sa oženjenim komšijom

Nakon što je ova propoved došla do javnosti, mnogi su na društvenim mrežama kritikovali su pastora Dilona, a neki su označili njegove primedbe kao nasilnu pretnju LGBTI+ zajednici.

Izvor: Danas


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.