Pad gledanosti i žalbe radnika: Elen najavila kraj svoje emisije


Elen Dedženeris snimila je poslednju epizodu svoje istoimene emisije dve godine nakon što su ovaj izuzetno popularni program potresle optužbe o “toksičnoj” radnoj atmosferi i nakon što je izgubila milion gledalaca.

Voditeljka se oglasila na Tviteru nakon što je snimanje završeno u četvrtak popodne, podelivši snimak sebe kako izgleda zamišljeno na sceni emisije.

„Danas smo snimili poslednju epizodu ‘The Ellen Showa’ koja se emituje 26. maja“, napisala je ispod fotografije.

“Kada smo počeli 2003. godine, iPhone nije postojao. Društveni mediji nisu postojali. Gej brakovi nisu bili legalni. Gledali smo kako se svet mijenja, ponekad na bolje, ponekad ne”, napisala je.

“Ali, šta god da se dešavalo, moj cilj je uvek bio da show bude mesto gde bismo svi zajedno mogli da se okupimo i da se smejemo sat vremena. Biti pozvan u vaše živote bila je najveća privilegija u mom životu i donela mi je neverovatnu radost. Hvala vam”, poručila je u nastavku objave.

Podsetimo, Elen je bila na meti kritika 2020. godine kada ju je nekoliko njenih bivših radnika optužilo za “toksičnu radnu atmosferu”. Oni su optužili Dedženeris da ih je maltretirala, kao i da su nekoliko puta svedočili njenim rasističkim ispadima.

Voditeljka se ubrzo tokom jedne od emisija izvinila, navodeći da “mora da preuzme odgovornost za sve što se dogodilo”.

Zbog optužbi je gledanost emisije naglo opala, a voditeljkina reputacija je ozbiljno ugrožena.

Izvor: Nova S


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.