Otkrivena jeziva prošlost oca Kevina Spejsija


Kevin Spejsi se okrenuo karijeri u Holivudu kako bi pobegao od oca zlostavljača, otkrio je njegov rođeni brat.

Rendal Foler opisao je traumatično detinjstvo koje je Spejsi imao sa ocem Tomasom Džefrijem Folerom, koji je silovao Rendala tokom perioda njegove adolescencije.

U intervjuu iz 2004. Foler je opisao “tamu” u njihovoj porodičnoj kući i kako je Spejsi pokušavao da ne razmišlja o onome što se dešavalo.

Rendal kaže da ga je otac silovao od 12. do 16. godine života, dok se Spejsi zatvarao u sebe, kako bi izbegao nevolje.

“Kevin se zatvarao u emotivni balon, kako bi izbegao da se i njemu isto ne desi i postao je vrlo lukav i pametan. Bio je toliko rešen da izbegne batine da je postajao potpuno prazan. Više nije imao nikakva osećanja”, ispričao je njegov brat.

ČITAJTE:  Nova serija oživljava skandalozni život pisca Trumana Kapotea

Foler kaže da je njihov otac bio tako monstruozan da su ga među sobom zvali “Stvor” i da je zbog njegovih užasnih postupaka izbegavao da ima decu u strahu da je možda nasledio očeve “gene seksualnog predatora”.

“Nijedan od nas nije imao šansu, budući da smo imali tako poremećene roditelje. Ja sam imao tri braka i 40 afera”, priznao je Foler.

Spejsi je pokušavao da umiri oca, dok je Foler trpeo najviše zlostavljanja. Njihova starija sestra Džuli je takođe trpela prebijanja i napustila je kuću čim je napunila 18 godina. Foler tvrdi da se “žrtvovao kako bi zaštitio brata”.

Godinama kasnije, majka Ketlin im je napisala pismo u kom je pokušala “da opravda ono što je njihov otac uradio”, tvrdeći da je i on sam bio zlostavljan u detinjstvu.

ČITAJTE:  Dokumentarac „Topli fim“ Dragana Jovićevića premijerno u Solunu

Intervju je ponovo objavljen u jeku skandala u čijem je središtu slavni glumac, optužen da je osamdesetih pokušao seksualno da zavede tada 14-godišnjeg Entonija Repa.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.