Otkrivena istina o blizancima Kristijana Ronalda


Najbolji i najpopularniji, najlepši, najbogatiji… Ima li superlativa koji se ne pripisuje Kristijanu Ronaldu, novopečenom ocu blizanaca? Ni sedam godina kasnije svet nije rešio misteriju žene koja je na svet donela njegovog prvog sina Kristijana Juniora, a čitavu buru spekulacija pokrenulo je rođenje Matea i Eve o kojima je ponosni tata fanove obavestio na Instagramu. Da li je Kristijano gej pa zato ne znamo identitet majke njegove dece, po ko zna koji put su se zapitali tračerski magazini.

Bijonse je verovatno očekivala da će svet bar mesec dana brujati samo o njenoj deci, međutim, Ronaldovi klinci su izgleda najpopularniji par dece na svetu još od Romula i Rema. Kako i ne bi bili kad je njihov dolazak na svet obavijen velom misterije koji fudbaler, po svemu sudeći, ne planira da razotkrije.

Odmah po njihovom rođenju 5. juna usledile su brojne spekulacije oko toga ko je i gde rodio ovu decu, a portal Dejli mejl je došao u posed dokumenata koji mogu bar malo da reše misteriju.

ČITAJTE:  Kažnjen sveštenik koji je organizovao gej orgije

Na osnovu sudskih dokumenata iz Kalifornije, u kojima se Ronaldo navodi kao “molilac” za odobrenje surogat roditeljstva, zaključuje se da su deca su rođena u uspavanom pustinjskom gradiću La Mesa, u blizini San Dijega i na 30 kilometara od granice sa Meksikom. Došli su na svet u lokalnoj bolnici Sharp Grossmont – Mateo prvi, a svega minut kasnije za njim i Eva (čime je stavljena tačka na teoriju da su decu rodile dve različite žene).

Ipak, kad se dovedu u vezu rođenje Juniora i sada blizanaca, dolazi se do zanimljivog zaključka. Kada se, naime, mali Kristijano rodio pre sedam godina, u Španiju ga je (navodno) sa Floride donela njgova baka Dolores, koja vodi računa o njemu kad je tata odsutan. Ali ta tvrdnja je, izgleda, bila diverzija da se odvuče pažnja medija, pošto izvod iz matične knjige rođenih pokazuje da je dečak rođen u istoj bolnici u kojoj su na svet došli blizanci. Prema rečima Stefani Kabalero, poznate advokatice koja je stručnjak za surogat roditeljstvo, velike su šanse da su blizanci rođeni iz iste grupe embriona kao i mališan, tako da im je on verovatno i biološki brat. Nije isključeno ni da ih je rodila ista žena.

Getting a bit to much exposure 😃

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Ronaldo se odlučio za surogatstvo u Americi s obzirom na to da je ono u Portugalu zabranjeno, odnosno dozvoljeno samo parovima. Postoje razne teorije oko toga zašto ovaj preuspešni i prelepi momak, koji se nije izjašnjavao kao gej, nije našao ženu sa kojom bi gradio porodicu (iako ima devojku koja upravo šeta stomačić?!). Pored onih koji misle da je Kristijano gej, ima i onih koji smatraju da je sve produkt njegove narcisoidnosti (čovek je zahtevao da njemu pripadne jedini ormarić koji se u svlačionici Mančestera nalazi preko puta ogledala?!) i da želi da njegova porodica bude samo njegova. U prilog tome ide i način na koji se odnosi prema malom Kristijanu od kog otvoreno pravi svoju repliku.

👏❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Bilo kako bilo, misterija zvana Kristijano Ronaldo nastaviće ipak da nas kopka. U međuvremenu, iz dana u dan, njegovo bogatstvo raste, a procenjuje se da će samo u ovoj godini zaraditi 72 miliona funti.

ČITAJTE:  Jelena i njena devojka žele da postanu majke

Izvor: Noizz


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.