Optužen konobar koji je 2012. u Čakovcu naterao tinejdžera da ga zadovolji


Ovih dana podignuta je optužnica protiv konobara jednog kafića u Čakovcu (Hrvatska) kojem se na teret stavlja polno iskorišćavanje maloletnika. Tužitelji za konobara traže godinu dana bezuslovnog zatvora.

Prema optužnici, tadašnji konobar kafića u sklopu benzinske stanice je u julu u 2012. preko društvene mreže stupio u kontakt s 15-godišnjakom te ga pozvao da dođe na benzinsku, piše Danica. U to vreme je konobar imao 24 godine.

Naterao tinejdžera da ga oralno zadovolji u toaletu kafića
Mladić je tinejdžeru zapretio da će svima, pa tako i njegovim roditeljima, otkriti da je gej ako ne dođe na benzinsku stanicu. Učenik je otišao na benzinsku jer je već ranije doživeo vršnjačko nasilje zbog svoje seksualne orijentacije.

ČITAJTE:  MUP Crne Gore odbio zahtev za azil gej Rusu

Dečak je došao, seo u kafić, a konobar mu je rekao da ga mora oralno zadovoljiti ili će svima otkriti da je gej. S obzirom na to da ga je bilo strah, tinejdžer je pristao te s konobarom otišao u WC kafića.

Konobar je sve snimao pa ucenjivao 15-godišnjaka
Konobar je u WC-u sve tajno snimao mobilnim telefonom i kasnije snimkom ucenjivao tinejdžera. Nedugo nakon tog događaja se 15-godišnjak požalio prijateljici o tome što se dogodilo. No nije joj rekao ko mu je to učinio. Njegova prijateljica je kasnije bila važna svedokinja u istrazi, piše Danica.

Poruke koje su konobar i tinejdžer razmenjivali na društvenim mrežama bili su ključni dokazi, a 15-godišnjak ih je sačuvao. On je nakon više od 10 godina kasnije prijavio slučaj.

ČITAJTE:  Slovačka ministarka kulture: "Evropa izumire zbog LGBT zajednice"

Branio se ćutanjem
Muškarca koji više ne radi kao konobar u kafiću u čakovečkoj benzinskoj stanici tereti se za kazneno delo protiv polne slobode, prisilom na solni odnos. Za njega se traži godina dana bezuslovnog zatvora.

Tokom istrage se bivši konobar branio ćutanjem i nije želio da odgovara na pitanja državnog tužioca. Portal Danica saznaje da on danas radi u inostranstvu i uglavnom ne dolazi u međimurski kraj.

Izvor: Blic


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.