Objavio je neverovatne slike nakon promene pola i zbog toga je izgubio porodicu i prijatelje

Džejmi Vilson je mišićavi momak, sa tamno plavim očima i ležerno je obučen, čime vam ne bi odao nijednog sekunda da se zapravo radi o ženi koja je odlučila da promeni pol.


2015. Džejmi je doneo veoma hrabru odluku da od žene postane muškarac, šokirajući time mnoge prijatelje i porodicu, piše boredpanda.com.

– Na početku sam se bojao da istupim jer nisam, kako bi ljudi to rekli, davao nikakve znakove o čemu se tu radi, rekao je on.

My box came from @underwearexpert 💚 Literally with how much l lose underwear this company saves my life 😂😂 they deliver underwear to your doorstep how cool is that? plus they actually send good brands and allow you to pick and choose the type of underwear you like, so it’s completely personalized for YOU. Highly recommend you guys. Click the link in my bio or head to their page and click the link in their bio to get started on getting your own personalized box! (Link will be in my bio for 24 hours)ALSO yes I’m aware l have a bubble butt 😂 🍑 – – #underwear#ftm#trans#lgbt#instagay#love#instagood#fashion#happy#follow#me#selfie#instadaily#fun#style#smile#instalike#travel#fitness#nofilter#life#beauty#instamood#instagram

A post shared by Jaimie Wilson (@tboy61915) on


Nakon dve godine duge terapije testosteronom, operacijom i napornim radom u teretani, Džejmi koji ima samo 21 godinu se transformisao u čoveka kakav je oduvek hteo da bude.

Njegova transformaciaj je neverovatan, ali pomalo i paradoksalna – dok su ga ranije kao ženu osuđivali da je previše ženstven, sada ga pripadnici transrodne zajednice osuđuju da je previše muževan.


– Optužuju me da se previše trudim. Vi niste ono što drugi misle da ste, već ono što vi znate da jeste, izjavio je on.

Inspirativni kantri pevač uzburkao je društvene mreže i ima zakazan nastup na Siget Festivalu u Budimpešti ove godine u avgustu uz Chainsmokers, Pink i Viz Kalifu.


Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.