Nastup Sare Jo na na World Prajdu u Kopenhagenu


Pevačica Sara Jo nastupala je na zatvaranju ovogodišnjeg World Prajda u Kopenhagenu. Ovo je prvi put da neko iz Srbije nastupa na ovako značajnoj manifestaciji, što će biti uvod u EuroPride 2022 koji će se održati u Beogradu u septembru 2022. godine

Sara Jo na sceni u Kopenhagenu izvodila je svoje hitove „Bez sna“, „Mili, mili“ i „Nemam vremena za to“ u novim aranžmanima, a scenski nastup upotpunjen je kostimom koji potpisuju mlada dizajnerka iz Srbije Nina Mandić.

U zahtevnoj koreografiji, na bini je prate četiri plesačice, a njihov ples upotpunjen je posebnim video materijalom sa porukama ljubavi. Sari su se na sceni pridružile i dreg kraljice iz Beogada Alex Elektra i Dita Von Bill.

ČITAJTE:  Ruska izdavačka kuća cenzurisala knjigu o Pazoliniju

„Kada je usledio poziv da nastupim na World Prajdu u Kopenhagenu bila sam počastvovana i srećna što ćemo zajedno moći da pošaljemo poruku ljubavi i pozovemo ljude iz celog sveta da dođu u Beograd na EuroPride sledeće godine. Za mene će ovo biti posebna prilika da pred publikom iz celog sveta izvedem svoju muziku, a sve će to pratiti koreografija osmišljena samo za ovaj nastup. Radujem se“, izjavila je Sara Jo nedavno za portal Nova.

Pop zvezda Sara Jo već je ranije poznata kao javna ličnost koja je koja je svojim radom, borbom, solidarnošću i javnim zagovaranjem dala doprinos poboljšanju položaja LGBTI+ osoba, zbog čega je 2019. godine i proglašena za kumu beogradskog Prajda.

ČITAJTE:  Rok Hadson: Apolon starog Holivuda

Podsetimo, World Prajd se održao u Kopenhagenu od 12. do 22. avgusta pod sloganom “You are incuded” i centralni događaji su koncerti na kojima nastupaju velike svetske zvezde. EuroPride 2022 održava se od 12 do 17. septembra 2022 u Beogradu koji će te godine biti prestonica svih evropskih prajdova. “Bogat program je uveliko u pripremi.” – najavljuju organizatori.

Izvor: Nova.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.