Nakon promena pola spavala sa preko 2.000 muškaraca


Kristal Voren ima 48 godina, a od muškarca postala je prava zavodnica nakon što se podvrgla operaciji promene pola koja je u mnogome promenila njen seksualni život.

Nekoliko meseci nakon operacije, Kristal je spavala sa mnogo muškaraca, a čak i sa devetoricom za jedno veče tokom organizovanih orgija.

Kristal je rođena kao Kristofer Snouden, a cilj joj je da spava sa 3.000 muškaraca do njenog 50. rođendana.

– Tokom 14 godina od kako sam se operisala spavala sam sa najmanje 2.000 muškaraca i ne planiram da usporim, izjavila je.

Izjavila je da još od malih nogu zna da je zarobljena u pogrešnom telu i da se kao mala krišom oblačila kao devojčica. 2001. godine započela je hormonsku terapiju i pripreme za operaciju. Tada su joj grudi porasle, a muškarci su počeli da je spopadaju ne znajući za njenu tajnu.

ČITAJTE:  Kažnjen sveštenik koji je organizovao gej orgije

Reakcije muškaraca su bile različite, ali je ona do 2012. godine uspela da spava sa 1.000 muškaraca.

– Pomsilila sam za sebe da sam zavisna od seksa, ali ga ja zapravo volim. Ja samo slavim sve što mi se u životu dešava. Retko kada sretnem muškarca kome imam vremena da ispričam celu priču i otkrijem mu ko sam ja zapravo. Zauzeti smo nekim drugim radnjama, izjavila je.

Izvor: Telegraf


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. Ja sam muskarac koji voli da nosi haljine ,sminkam usta ,farbam kosu ali ne volim muskarce vec zene.Ja sam samo transvestit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.