Najbolji ruski kadeti piloti napravili gej skandal


Petnaest ruskih kadeta pilota civilne avijacije napravilo je veliki skandal kada su na jednoj žurki plesali polugoli uz Benija Benasija. Snimak je vrlo brzo osvanuo na društvenim mrežama, a disciplinska komisija još uvek nije pronašla adekvatnu kaznu.

Piloti su u snimku koji je nastao u najcenjenijoj trening akademiji u Rusiji, napravili parodiju na LGBT spotove, u sado-mazo kostimima sa sve naslovom „Zašto je bolje da ne letite avionom“.

Iako su mlađe ženske korisnice mreža bile oduševljene njihovim mešanjem guza i izvajanim telima, ostatak Rusije se zgražavao. Petr Timofejev, komandant jedinice i disciplinske komisije avijacije kaže da ne želi da komentariše ponašanje ruskih pilota.

“Sedim u kancelariji i ne znam šta da uradim. Rešićemo ovo kako znamo i umemo. U avijaciji sam 20 godina i prvi put sam video ovako nešto. Snimak me baš boli jer smo toliko toga uložili u ove momke, a oni nam ovako vraćaju“, rekao je.

ČITAJTE:  'Da se zna' protiv štrajka glađu koji je pokrenuo njihov nekadašnji štićenik

S obzirom na to da su piloti ponos i dika moderne Rusije, oformljena je i posebna komisija koja će odlučiti na koji način će zaniti mlade pilote.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.