Muškarac ušao u finale takmičenja u lepoti za dame

Finale kazahstanskog takmičenja u lepoti organizovanog na internetu postalo je svetska vest zbog jedne krajnje bizarne situacije – jedna od finalista je zapravo muškarac.

Ilja Dijaglijev (22) prevario je organizatore takmičenja predstavljajući se kao Alina Alijeva. Noseći periku i šminku, Ilja je se plasirao u finale u kokurenciji od 4.000 žena.


– Moji prijatelji i ja smo debatovali o lepoti i nakon toga sam odlučio da se prijavim za takmičenje. Uvek sam bio šampion u prirodnoj lepoti – kaže samouvereno ovaj momak i dodaje da su devojke danas iste, da se isto šminkaju, oblače i da većina veruje da su lepe ako prate trendove, ali se on sa tim ne slaže.

Iako se prijavio za takmičenje “Miss Virtual Kazahstan” nije očekivao da će stići do finala, već je želeo samo da ukaže na prirodnu lepotu i karakter koje smatra najvažnijim adutima. Zato je odlučio da organizatorima, ali i glasačima, saopšti ko je zapravo Alina Alajeva.

– Svatio sam da sam otišao predaleko – kaže objašnjavajući zbog čega je odlučio da pokaže svoje pravo lice.


Nakon što je objavio da Alina zapravo Ilja, izbačen je iz takmičenja, a na njegovo mesto došla je 18-godišnja Aikerim Temirkanova koja je imala 1.975 glasova u odnosu na 2.012 koliko je skupila Alina.

Sličan slučaj zabeležen je u Rusiji prošle godine.


Andrej Nagorni fotografisao se u donjem vešu svoje devojke i pobedio na takmičenju.


Andrej je čak i pobedio u takmičenju na ostrvu Sahalin, a nakon što je otkriven njegov identitet nagrada mu je oduzeta, kao i tuitula.

Izvor: Blic

One comment

  1. Kada se ja sminkam vidi mi se da sam muskarac.Sminkanje nije prepravljanje u zenu zato sto se zene nisu rodile nasminkane vec se i one sminkaju.Za mene je sminkanje samo ulepsavanje i ja sam potpuno heteroseksualne orjentacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.