Met Bomer: Nisam mogao roditeljima da kažem istinu u lice


Met Bomer proslavio se ulogama u seriji ”White color” i filmu ”Normal heart” za koji je dobio nekoliko nagrada, između ostalog i Zlatni globus. Glumac je u srećnom braku sa Sajmonom Holsom, a par ima i tri sina Kita, Vokera i Henrija. Met je tek 2012 otkrio svetu svoju seksualnu orijentaciju, tabloidi su pisali da se 2011 tajno venčao sa svojim partnerom, a njegova odluka da to saopšti roditeljima bila je jedna od najtežih.

Bomer je u intervjuu za OUT Magazine ispričao da je odrastao u domu vrlo konzervativnih hrišćana, gde nije bilo dozvoljeno čak ni da se gleda “sekularna” televizija. Glumac, koji je shvatio da je gej dok je izvodio klasike poputt Romea i Julije na Šekspirovom festivalu u Utahu, znao je da će razgovor sa roditeljima o ovome biti pravi izazov. – Reći istinu mojim roditeljima je zaista bio ogroman zadatak – rekao je Met za magazin i nastavio: – Zaista, kada pogledam svoj život postoji jasna podela na vreme pre i nakon što sam rekao roditeljima da sam gej. Odluka koju sam doneo, život koji sam živeo, pre i posle, potpuno su različiti. Kao noć i dan. – iskren je popularni glumac.

ČITAJTE:  Ruska izdavačka kuća cenzurisala knjigu o Pazoliniju

Glumac se zabavljao sa devojkama u tom “mračnijem” periodu svog života, ali su ga frizeri i šminkeri na tom festivalu inspirisali da bude ono što zaista jeste. – Pomislio sam, ako ti ljudi mogu da žive svoju istinu, šta ja onda radim? – prisetio se Met.

Odlučio je da svojim roditeljima saopšti da je gej kroz pismo, jer nije mogao da se suoči sa njima. – Mislim da bih izgubio pravac kojim sam hteo da krenem u objašnjavanju da sam bio ispred njih i lično im saopštio. Njegovi roditelji nisu baš najbolje podneli ovu vest:“Bila je tišina dugo, dugo vremena, najmanje šest meseci, između nas.” Ovaj otac troje dece kaže da je tada nakon te tišine u suštini sve krenulo na bolje. – Izneli smo stvari na čistac, a onda smo morali da prionemo na težak posao,da naučimo i shvatimo kako da volimo jedni druge – rekao je on i objasnio da je borba bila duga.

ČITAJTE:  Kolege traže da se Kevinu Spejsiju dopusti da glumi

– Kroz nekoliko godina smo počeli da shvatamo način kako to da uradimo. Bila je to borba. Borba za svakoga ko ima sopstvene paradigme i set verovanja i shvatanja, a onda odjednom mora potpuno da preokrene taj  scenario. – završava Bomer ispovest.

Izvor: Svet Plus


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.