Melanija Tramp ugostila konzervativne LGBT osobe


Njujork, SAD – Bivša prva dama SAD Melanija Tramp održala je donatorski skup za kampanju svog supruga, bivšeg predsednika Donalda Trampa, na kojem je prikupljeno 1,4 miliona dolara.

Događaj je održan u luksuznoj kuli Tramp u Njujorku, gde su konzervativni članovi LGBT zajednice bili gosti. Melanija, obučena u crvenu Valentino haljinu vrednu 4.000 dolara, privukla je pažnju prisutnih. Ovo je njen drugi sastanak sa organizacijom Log Kabin Republikans, koja podržava Trampa.

Log Kabin Republikans je američka politička organizacija koja zastupa LGBT konzervativce i republikance, promovišući ravnopravnost i podržavajući prava LGBT zajednice unutar Republikanske stranke.

Ričard Grenel, bivši vršilac dužnosti direktora američke Nacionalne obaveštajne službe, izjavio je na mreži X da je cilj kampanje da osvoji 50% glasova LGBT zajednice na predstojećim izborima.

ČITAJTE:  Kevin Spejsi slomljen pred kamerama

Dok je Melanija organizovala događaj, Donald Tramp nije bio prisutan u javnosti nakon debate sa aktuelnim predsednikom Džozefom Bajdenom, ali je bio aktivan na društvenoj mreži Truth Social.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.