Mel Gibson ima gej brata

Mel Gibson (65) šesto je od 11 dece En Petricije i Hatona Gibsona. Jedan od glumčeve braće je i usvojeni Endru (51) Gibson, koji je u ekskluzivnom razgovoru za australijske medije progovorio o svom problematičnom životu u Sidneju, a osvrnuo se i na činjenicu da ga je otac svojevremeno odbacio zbog njegove seksualnosti. Endru je, naime, gej, a Haton, koji je bio konzervativni hršćanin, to nikako nije mogao da prihvati.

“Nije želeo da ima nikakve veze sa mnom, ja sam za njega bio ‘tragičan’, a moja seksualnost predstavljala mu je prevelik problem. Mel nikad nije bio antisemitski ili antihomoseksualno nastrojen, za razliku od Hatona koji nije mogao da me prihvati onakvim kakav jesam. Izopštio me iz porodice, govorio je da žali što me je uopšte usvojio, stideo se da me zove svojim sinom, a moju biološku porodicu okarakterisao je kao kriminalce”, rekao je Endru Gibson za News.com.au.

Melovi roditelji već su imali 10 dece kad su odlučili da usvoje Endrua. Haton, koji je negirao legitimitet pape Ivana Pavla II i tvrdio da je holokaust podvala, preminuo je prošle godine, prenosi Dejli Mejl.

Endru Gibson, koji se svojevremeno takođe bavio glumom, iz porodičnog doma odselio se kada je imao samo 16 godina. Mel je u tom periodu već bio otišao od kuće, a njegova karijera bila je u uzletu zahvaljujući filmovima “Pobesneli Maks”.

“Jednostavno sam osećao da se tamo ne uklapam”, istakao je brat slavnog glumca, koji danas živi skromno na Suri Hilsu u Sidneju u Australiji. Njegov stambeni blok na lošem je glasu zbog zlouporabe droga i visoke stope nezaposlenosti, pa ga lokalci zovu i “samoubilačkim kulama”.

“Povremeno se čujem s Melom, on mi je uvek bio podrška, ali živi svoj život u Los Anđelesu”, objasnio je Endru Gibson i dodao kako od holivudske zvezde ne očekuje nikakvu finansijsku pomoć, iako je glumac navodno “težak” 425 miliona američkih dolara.

ČITAJTE:  Riki Martin i njegov muž su se upoznali preko Instagrama

Problemi sa zakonom nisu zaobišli Endrua Gibsona, koji bi uskoro trebalo da bude osuđen, nakon što je priznao kricu za vožnju pod uticajem kanabisa.

Izvor: B92.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.