Megan Foks: “Sina mi zlostavljaju u školi jer nosi haljine”


Megan je svoju decu naučila da je u redu biti drugačiji, no žao joj je što ih okolina ponekad osuđuje.

Glumica je ponosna majka trojice sinova Džornija Rivera (5), Bodija Ransoma (8) i Noa Šenona (9) koje je dobila dok je bila u braku s Brajanom Ostinom Grinom. Lepa glumica je u intervjuu za “Glamour UK” kroz suze je otkrila da njenog najstarijeg sina zlostavljaju u školi.

Megan želi da se njena deca izražavaju kako god žele, te ih uči o rodnom identitetu i podstiče da budu sigurni u to ko su.

“Imam dete koje pati. Tako da imam puno briga oko toga… Iako je moje dete vrlo hrabro, jednostavno mi je teško kao mami”, rekla je.

ČITAJTE:  Prva transrodna Barbika u prodaji

Foksova, koja je i pre govorila o Noinoj želji da nosi haljine, kaže da je njen sin “počeo da nosi haljine kad je imao oko dve godine”. Ubrzo nakon toga, glumica kaže da je “kupila gomilu knjiga koje su se time bavile” među kojima su i one koje su napisala transrodna deca.

‘U redu je biti drugačiji’

“Neke od knjiga poručuju da možete da budete dečak i nosite haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora imati nikakve veze sa vašom seksualnošću”, istakla je.

Megan je svoju decu naučila da je u redu biti drugačiji, no žao joj je što ih okolina ponekad osuđuje zbog njihovih izbora.

ČITAJTE:  Neophodna decentralizacija zdravstvene zaštite trans osoba

“Ne mogu da kontrolišem način na koji drugi ljudi reaguju na moju decu. Ne mogu da kontrolišem stvari koje su druga deca, sa kojima idu u školu, naučila od svojih roditelja. To je i razlog zašto zapravo videe svoje dece ne objavljujem na Instagramu ili društvenim mrežama”, objasnila je.

Megan puno putuje zbog posla i to joj jako teško pada jer svoju decu mora da ostavlja kod kuće.

“Volela bih da mogu da ih povedem sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritisaka društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moj DNA”, istakla je.

Izvor: B92

ČITAJTE:  Ćerka Dženifer Lopez je nebinarna osoba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. Ja ponekad nosim haljinu i nisam imao mnogo problema zbog toga .Ja nisam gej vec samo volim tako da izgledam .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.