Marlon Brando i Ričard Prajor bili ljubavnici


Udovica komičara Ričarda Prajora potvrdila je tvrdnje muzičkog producenta Kvinsija Džonsa da su pokojni Prajor i legendarni glumac Marlon Brando bili ljubavnici tokom sedamdesetih.

Kako prenosi Gardijan, Džons je otkrio ovu aferu u intervjuu za Njujork magazin kada je govorio o Brandovim seksualnim apetitima.

“On bi je.ao sve. Sve! Je.ao bi poštansko sanduče. Džejmsa Boldvina. Ričarda Prajora. Marvina Geja”, rekao je producent.

Prajorova udovica Dženifer Li Prajor je dala izjavu za TMZ i rekla da bi komičar, inače otvoreni biseksualac, poludeo ako bi se njegova veza sa Brandom obelodanila.

“To su bile sedamdeste! Droga je i dalje bila dobra, posebno kvalud. Ako biste uzeli dovoljno kokaina, je.ali biste radijator i poslali mu cveće sledećeg jutra”, rekla je.

ČITAJTE:  Autovao se niški glumac Uroš Milojević

Li Prajor tvrdi da je komičar intenzivno pisao o svojim seksulnim vezama u svojim dnevnicima, koji će biti objavljeni ove godine. Komičar, koji je preminuo 2005. godine, ženio se sedam puta sa pet različitih žena. On i Li Prajor razveli su se posle godinu dana braka 1982. godine i venčali se ponovo 2001, da bi ostali zajedno sve do njegove smrti.

Izvor: Nedeljnik


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.