Madona obeležava godišnjicu karijere


Američka pop pevačica Madona najavila je “Slavljeničku turneju – Četiri decenije” koja će ovog leta i jeseni obuhvatiti 35 gradova u Sjedinjenim Državama i Evropi.

“Uzbuđena sam što ću istražiti što je moguće više pesama u nadi da ću pružiti svojim ljubiteljima nastup kakav očekuju”, navela je Madona u svom saopštenju.

Pevačica čije je pravo ime Madona Luiza Ćikone je karijeru počela albumom “Madonna” (1983), na kome su bile pesme “Everybody” i “Burning Up”, a svetski je čuvena po potonjim hitovima “La Isla Bonita”, “Like a Virgin”, “Hung Up”, “Lika a Prayer”, “Papa Don’t Preach”, “Materijal Girl” i drugima.

U saopštenju se ističe da će turneja provesti posetioce kroz Madonino umetničko putovanje dugo 40 godina i “odati poštovanje Njujorku odakle je njena karijera krenula”.

ČITAJTE:  Gruzija ograničava prava LGBT zajednice

Turneja u produkciji Lajv nejšna kreće 15. jula iz Vankuvera, a obići će Detroit, Čikago, Njujork, Majami i Los Anđeles, a u Evropi London, Barselonu, Pariz, Štokholm i druge gradove, uz završetak 1. decembra u Amsterdamu. Specfijalni gost turneje je Bob the Drag Queen a.k.a. Caldwell Tidicue.

Izvor: EuroNews


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.