Luke Black ide u Liverpul: Srbija odabrala predstavnika za Evroviziju


Mladi Luka Ivanović poznatiji po scenskom imenu Luke Black predstavnik je Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji. Publika i stručni žiri odabrali su njegovu pesmu “Samo mi se spava” za najveće muzičko takmičenje na svetu koje će se održati u maju u Liverpulu.

Uspešan je kantautor, a komponuje još od 2005. godine. Učestvovao je na Grooveland festivalu 2014. gde su ga primetili skauti studija Universal Music i omogućili mu da se usavršava u Londonu.

Snimio je pet singlova na engleskom jeziku, a manje je poznato da je želeo da predstavlja Srbiju i na Evroviziji 2016. godine.

“Samo mi se spava” je pesma na kojoj je sa prijateljima Majedom Kfurijem i Benom iz sastava Comanavago radio još od 2020. godine.
“Iskreno, neko vreme sam je ostavio na miru. Na kraju sam je završio zajedno sa Milovanom Boškovićem iz Zemlje Gruva, neposredno pre roka za prijavu za Pesmu za Evroviziju”, ispričao je Luka za ESC Younited.

ČITAJTE:  LGBT udruženje „Da se zna!“ najavilo tužbu protiv dnevnog lista „Alo“

Opredelio se i za neobičan marketinški pristup i na promotivnim fotografijama pozirao sa jastogom, onako kako bismo tog ljuskara možda videli na nekoj postavci Salvadora Dalija, pa je čak s jednim na povocu šetao beogradskim ulicama.

Budući da je izjavio da ima još mnogo završenih pesama i da planira da ih objavljuje nakon učešća u “Pesmi za Evroviziju”, izvesno je da ćemo njegove najbolje performanse tek viđati.

Izvor: EuroNews


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.